Världscuppremiär imorgon!

logo_2013Hej!

Just nu så vräker snön ner här i Falun. Under förmiddagen så var det ganska sladdriga spår med en blandning av konst- och nysnö. Testade två nya par skidor tillsammans med min enda stugkamrat, Björn Sandström.

img_20160212_161831.jpgimg_20160212_162046.jpg

Efter att ha hjälpts åt att testa skidor så körde vi ytterligare ett varv på tävlingsbanan men denna gång i hyfsat hög fart. Slingan vi åker är riktigt fin tycker jag, en ordentlig stigning upp mot hopptornen som följs av ett långt parti där man måste vara väldigt aktiv i stakningen och kurvorna. Blä, den där meningen kändes klyschig och tråkig men ah, jag gillar den här banan i alla fall! Träffade även min gode vän Reese Hanneman på stadion och skymtade lite av Erik Bjornsen.

Banan imorgon, 183 höjdmeter per varv.
Banan imorgon, 182 höjdmeter per varv.

Trots beskedet att ingen annan vill bo med oss i stuga 11 så är humöret på topp, pöbeln får helt enkelt hålla ihop.

Lite oklart vad som gäller imorgon men vi har möte kl. 20.00 för alla nationella åkare så det lär klarna då. Enligt programmet så verkar damerna starta 11.30 och herrarna 13.15. Som sagt, det här ska bli grymt kul och det känns bra att man får två lopp på sig denna helg! Ingen press men det vore ju kul att skrälla så klart. Hoppas på en bra svensk dag! Det skulle vi behöva.

Loppen sänds på vinterstudion i SVT1 och liveresultat kommer finnas här.

Jag och Reese under en löptur i Alaska, april 2014.
Jag och Reese under en löptur i Alaska, april 2014.
Hyfsat fint ändå
Hyfsat fint ändå

Haha, Svanebo och Martin Johansson knackade just på och behövde låna athlete-västar för att komma in på stadionområdet 100 meter bort trots att de hade full förbundsmundering och Ski Team Sweden-buss. Ordning och reda på Lugnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.