Onsdag

Hej!

  • Östersund eller Älvsbyn? En fråga som bör besvaras de kommande dagarna. Jenny har hittat ett deltidsjobb som passar henne bra så nu lutar det väl åt att vi stannar i Jämtland. Återstår att hitta en ny lägenhet.
  • Ruskigt kul att se Burman vinna U23-guld på 15 klassiskt igår. Tråkigt att Rumänien inte erbjuder tv-bilder, det hade varit fint om det sändes på SVT så svenskarna fått höra positiva referat om en svensk herre för en gångs skull. Däremot så tycker jag att det är riktigt trevligt att sitta på FIS Live och vänta på att åkarna ska trilla in vid mellantiderna. Igår satt jag och K-J djupt försjunkna i FIS-appen under lunchen på Jämtländska Matsalen medan juniorerna tävlade i Rumänien.
  • Känns som att jag är på väg att bli förkyld. Det har det i och för sig känts i drygt en månad så vi får se. Vilar en extra dag i alla fall. Om det någon gång kan vara lägligt så är det väl nu med några veckor fram till nästa sammandrabbning med konkurrenter i skidspåret. Däremot vore det fint att komma över 800 sträcket inom de närmsta veckorna och det hjälper ju inte en förkylningen till med precis.
Töväder idag
Töväder idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.