På träningsfronten intet nytt

Hej!

Jodå, förkyld blev man. Inget halsont men snorig satan. Idag klev jag in i veckans 4:e sjukdag och den 10:e för de senaste 365 dagarna. Ett okej facit men det är väl ingenting som piggar upp nu. Har ingen panik trots förkylningen, kan vara nyttigt med en ordentlig paus innan man kliver in i säsongens sista månad. Tradigt att lyssna på skidåkare som skyller dåliga resultat på 5-dagars förkylningen för två månader sedan. Några ordentliga träningsdagar så är man tillbaka. Längtar till man får riva upp luftrören och hosta lite blod igen. Då vet man att det inte är fotboll, bowling eller någon annan hopp och lek sport man håller på med.

Idag har jag och Jenny tagit en promenad ned till Storsjön och vinterparken där staden gjorde skäl för sitt namn, vinterstaden Östersund. Fullt med aktivitet nere på isen där man plogat ett promenadstråk och en väg för långfärdsskridskor. Man kunde även finna skidspår samt ett spår för hundspann. Man fick nästan passa sig för varje kliv man tog om man inte ville bli överkörd av ett hundspann eller nedtrampad av raska pensionärer.

Jag blev ganska grinig efter ett tag trots kaffekoppen Jenny köpte mig. På väg hem kikade vi in i en leksaksbutik där jag fick klämma på diverse Lego Star Wars-kartonger. Balsam för själen.

img_20160227_194745.jpg

img_20160227_194817.jpg

img_20160227_194955.jpg

img_20160227_194854.jpg

SQRTN är ett märke från Östersund som gör streetkläder med Norrlandstema. Köpte denna på rea igår tillsammans med en t-shirt. Mäktigt märke!
SQRTN är ett märke från Östersund som gör streetkläder med Norrlandstema. Köpte denna på rea igår tillsammans med en t-shirt. Mäktigt märke!

img_20160227_202648.jpg

Har inte så mycket annat att berätta. Borde plugga lite historia, har ett PM som ska lämnas in snart. Som vanligt så intresserar jag mig för sånt som inte är aktuellt för skolbänken. Igår skulle jag plugga om Sveriges historia från 1520-talet. Snöade istället in mig på första världskriget i några timmar (som rubriken kanske skvallrar om). Lär väl intressera mig för svenska historian lagom tills dess att vi ska avhandla 1900-talets Europa.

En tanke på “På träningsfronten intet nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.