Tillbaka

Hej!

Tränat på i tre dagar nu. Började med ett pass i tisdags, 2 h skate med ett glatt gäng och sedan dess har jag trappat upp timmarna. Det har känts riktigt bra faktiskt, enda skillnaden är väl att pulsen ligger 2-3% högre än normalt, det beror nog på att jag inte är lika sliten som vanligt.

Idag åkte jag med skiduniversitetsbussen till Frösön där jag, Björn Sandström, Axel Ekström och Fredrik Uusitalo körde två timmar klassiskt längs några av de klassiska spår som är dragna på ön. Oftast åkte vi längs ett smalt, klassiskt spår som gick kors och tvärs genom skog och hyggen. Riktigt fint!

img_20160303_135353.jpg
Starten på spårsystemet
Björn hade någon touring-version på sin NNN-bindning. Vägde uppskattningsvis 3 gånger mer än en Xcelerator såg den ut att göra.
Björn hade någon touring-version på sin NNN-bindning. Vägde uppskattningsvis 3 gånger mer än en Xcelerator såg den ut att göra.
Här åkte vi! Totalt 26 km hann vi.
Här åkte vi! Totalt 26 km hann vi.

I eftermiddag har jag gymmat. Helt ärligt så hade jag nog det starkaste passet jag haft i ett gym det senaste året. Ökade med några procent i 7 av 8 övningar. Blir inte klok på kroppen ibland.

img_20160303_183934.jpg
Pushpress med hantel, sämre riktad kamera men bra tryck i alla fall

Resan till Estland är bokad och jag flyger till Tallinn på onsdag. Blir tre tävlingar som alla ingår i en mini-tour. Skatesprint, 10 km klassiskt samt 15 km skate jaktstart. Förra årets roligaste tävlingshelg, tror inte det blir sämre i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.