Mot Otepää, Estland

Hej!

Sitter i Sky City tillsammans med Jacob Engström och ska snart kliva på planet mot Tallinn. Min ömmande ljumske i måndags visade sig vara en överansträngd höftböjare och en allmänt stel kropp. Inte så mycket att göra åt nu utan ska börja någon form av rehab när tävlingarna lugnat ned sig.

I måndags var det helt omöjligt att åka skidor, provade staka men fick ge upp efter fem minuter. Igår kunde jag ändå köra två pass varav ett intervallpass och då bara stakning. 6 min + 10 min 70/20 + 4 min blev det tillsammans med Arvid Forss.

Idag, onsdag, ska kroppen få återhämta sig så då passar det bra med en resdag. Vi kommer anlända till boendet ikväll och enligt uppgift så bor vi alldeles intill skidstadion. Imorgon lär vi testa skidor och jag ska prova belasta höftböjaren med lite skate.

På väg att boarda planet mot Arlanda tillsammans med Björn och Axel.
På väg att boarda planet mot Arlanda tillsammans med Björn och Axel.
Flight SK073 bjöd på ruskigt gott kaffe!
Flight SK073 bjöd på ruskigt gott kaffe!

Tävlingsprogrammet för denna mini-tour ser alltså ut som följande:

Fredag: sprint, skate

Lördag: 10 km klassiskt individuell start

Söndag: 15 km skate jaktstart

På söndagkväll kommer jag och Kalix-grabbarna att kliva på färjan mot Stockholm och på måndag flyger jag hem till Östersund. På onsdag börjar nästa resa, då mot Torsby där sista deltävlingarna i Intersport Cup kommer hållas. Men först, försöka slå så många norrmän som möjligt nere i Otepää!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.