Långberget

Hej!

På plats i Värmland sedan igår då jag och Lisa brände ner från Östersund i Hyundaien. Vi bor i Långberget, 10 mil från Torsby. Detta är årets sista tävlingshelg i Intersport Cup och den genomförs i samband med JSM-tävlingarna som hålls på orten denna vecka. Klubben ställer upp med sex av 11 åkare: jag, Karl Edenroth, Jesper Modin, Lisa Vinsa, Mia Eriksson samt Sofia Henriksson. Johan är krasslig och Micke har enligt uppgift ont i knäet som jag kraschade in i under sista kilometern i 15 km loppet i Hudiksvall för fyra veckor sedan… Vilken bra värvning man är!

Här befinner vi oss nu
Här befinner vi oss nu

Idag har vallarna befunnit sig i Torsby under hela dagen (de är fortfarande kvar där). Vi åkare däremot har stannat kvar här i Långberget där det bjuds på ypperliga träningsförhållanden. För mig blev det 2 timmar solskenstur under förmiddagen tillsammans med Karl. Tjejerna var enligt egen utsago även de ute på spårsystemet men de såg vi aldrig skymten av. Jesper hade fullt upp med att testa fyra (?) nya par inför morgondagens klassiska sprint.

Karl skiner ikapp med solen
Karl skiner ikapp med solen
Mäktigt tryck i ådrorna
Mäktigt tryck i ådrorna
PP (pisspaus)
PP (pisspaus)
img_20160317_141416.jpg
Mjorå, här är det fint

img_20160317_141531.jpg

Dagens lunch blev riktigt nervig då jag följde Jenny via FIS-appen. Hon åkte A-finalen på dagens JSM-sprint nere i Torsby där hon slutade 5:a både i prologen och finalen. Sista heatet bestod bl.a. av tre tjejer som åkte a-final på JVM i Rumänien för en månad sedan. Mäktigt! Hoppas jag kan leva upp till min sambos resultat imorgon under seniorernas klassiska sprint.

STAR
STAR

På lördag har vi ingen tävling och på söndag blir det 15 km skate, individuell start.

Här finns arrangörens, SK Bores, hemsida med all möjlig information.

4 reaktioner till “Långberget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.