Mot Gällivare

Hej! Sitter i Hyundaien på väg upp mot Gällivare, Jenny kör så jag kan skriva lite e-mails, träningsdagbok och blogg.

Som sagt, blir måndag till söndag i Gällivare. Först några dagar med träning innan klubben anländer på torsdag.

Teamsprint på fredag där jag ska åka i samma lag som Modin. Han och Martin Bergström tog SM-guld i den distansen förra året, då i klassisk stil. Ska bli sjukt kul och vi ska göra vårt bästa för att försvara guldet åt klubben!

På söndag väntar säsongens sista och kanske tuffaste prövning, 5-milen i klassisk stil och individuell start. Ganska tuff bana innehållandes bl.a. världscupspåret på 5 km, lär bli tufft även för de starkaste att staka (tror ingen kommer göra det).

Två timmar klassiskt imorse på Ormberget i Luleå. Åkte med Niklas "Master of Destruction" Henriksson under en timme.
Två timmar klassiskt imorse på Ormberget i Luleå. Åkte med Niklas ”Master of Destruction” Henriksson under en timme.
Nytvättad
Nytvättad
Vädret i Gällivare denna vecka, hoppas att dagens eftermiddagspass sker i solsken för sen verkar det bli lite snålt med det.
Vädret i Gällivare denna vecka, hoppas att dagens eftermiddagspass sker i solsken för sen verkar det bli lite snålt med det.
Samtidigt som jag var bortbjuden på middag under lördagen så utspelade sig detta drama i Jokkmokksfjällen. Visste att ett gäng jag känner befann sig där och åldern stämde in på några. Jag och Niklas satt och delade artiklar under hela kvällen där den ena nyhetsuppdateringen var värre än den andra. Obehaglig väntan med en orolig natt då man inte visste vem det var och hur läget var. Skönt att få läsa detta på söndagsmorgonen!
Samtidigt som jag var bortbjuden på middag under lördagen så utspelade sig detta drama i Jokkmokksfjällen. Visste att ett gäng jag känner befann sig där och åldern stämde in på några. Jag och Niklas satt och delade artiklar under hela kvällen där den ena nyhetsuppdateringen var värre än den andra. Obehaglig väntan med en orolig natt då man inte visste vem det var och hur läget var. ”Skönt” att få läsa detta på söndagsmorgonen, det hade kunnat vara betydligt värre! Krya på dig nu king-waller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.