Sprintstafett imorgon!

Hej!

Sitter och kvällsfikar tillsammans med de andra tre herrarna i klubben, den som saknas är Johan Westerlund som tyvärr blivit förkyld igen.

Jag har tränat och bott uppe på Hotell Dundret sedan i måndags. Har hunnit med ett tufft intervallpass tillsammans med Karl och Johan Häggström (Kalix SK) i tisdags där både jag och Karl mådde rekorddåligt efter genomförda sprintkörningar. Har även hunnit med att hälsa på Simon Waller som legat inlagd på Gällivares sjukhus efter incidenten i lördags. Han var vid lika gott mod som alltid, kul att se!

Imorgon är det alltså dags för SM-sprintstafett, 6 x 1400 meter. Jag bildar lag tillsammans med Jesper och vi går i den första semifinalen där jag kör första sträckan (samt 3:e, 5:e) och Jesper andra sträckan (samt 4:e, 6:e). Juniorerna kör en 3 km prolog så därför startar vi ganska sent, efter kl 14 om jag minns rätt. Formen känns god och det ska bli skoj att bränna av lite skatesprint imorgon!

Startlistor

Vi bytte rum idag och var därför bostadslösa mellan kl 12-15, då passade det bra att gräva en snögrop nedanför hotellet!
Vi bytte rum idag och var därför bostadslösa mellan kl 12-15, då passade det bra att gräva en solgrop nedanför hotellet!
img_20160331_224020.jpg
2x Oakley Uranium Collection

2 reaktioner till “Sprintstafett imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.