Under Armour

Hej!

Plockade upp ett paket från Under Armour innan jag brände upp till Saxnäs. På hotellrummet utspelade sig något av en höjdpunkt i min vardag: packa upp en ny kollektion från tillverkaren av världens snyggaste och uppkäftigaste träningskläder. Ja, jag är objektiv men jag står fast att kvalitén , utseendet och funktionaliteten är överlägsen Adidas, Reebok m.fl. och förklarar varför det är USA:s största leverantör efter Nike. Under gymnasietiden spenderade jag som sagt mina surt förvärvade slantar på att beställa Under Armour-kläder från England, sen var och är jag ju jäkligt fåfäng också.

Vi har ju Craft i klubben som även de gör grymma kläder (bl.a. superunderställ och tävlingsdräkter) för längdskidåkning men det är inte riktigt samma marknad de konkurrerar på. UA kompletterar på ett bra sätt för mig.

Träningskalsonger kan man aldrig ha för lite av.
Träningskalsonger kan man aldrig ha för lite av.
Gemini 2. Jag har föregångaren sen tidigare till vardags. Ska byta ut den till löpning nu. Sköna skor, jag lovar!
Gemini 2. Jag har föregångaren sen tidigare till vardags. Ska byta ut den till löpning nu. Sköna skor, jag lovar!
Batman VS Superman är uppe på biograferna nu och UA har ett samarbete med Marvels (de hade även med Star Wars tidigare i vintras).
Batman VS Superman är uppe på biograferna nu och UA har ett samarbete med Marvels (de hade även med Star Wars tidigare i vintras).
Det här är träningsmotivation för mig.
Det här är träningsmotivation för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.