Tornet

Hej!

Tornet imorse, hade missat att de tidigarelagt starten så missade de första två intervallerna tyvärr! Fick trots det slita hårt bakom Axel Ekström och Arvid Forss. Ingen ”Torsby-form” här inte. Blev 3.5 vändor upp. Tiderna från vattnet till tornet låg mellan 10.27 – 10.39 på dem jag var med på. Totaltid 38 min.

2.5 h skate i eftermiddag på banan blev det och imorgon blir det vila, skönt. Intervaller på fredag igen och 5 timmar på lördag. Vila på söndag och sedan en mängdvecka på 27-28 timmar, puh..

Från ett 3 h-pass på banan för någon dag sedan. Hastigheten varierar ju mycket vilket inbjuder till de flesta växlar. Försöker köra på utför också så långt det går, annars är det lätt att det blir 20% av tiden i fartställning.
Från ett 3 h-pass på banan för någon dag sedan. Hastigheten varierar ju mycket vilket inbjuder till de flesta växlar. Försöker köra på utför också så långt det går, annars är det lätt att det blir 20% av tiden i fartställning.
Höjdmeter blir det också! Försöker hålla pulsen någorlunda jämn, hålla igen lite uppför och trycka på utför.
Höjdmeter blir det också! Försöker hålla pulsen någorlunda jämn, hålla igen lite uppför och trycka på utför.

Nu ska jag till K-J Westberg som onsdagskvällen till ära tydligen bjuder på caesarsallad, ost, kex och förfriskningar (?). Blir trevligt att besöka campingen på gamla, goda Odenslingan i alla fall! Vi hörs!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.