Period två

Hej!

  • Första renodlade löpintervallpasset ägde rum i fredags på en bana som jag och Hörnfeldt sprang i höstas (då med stavar). Förlängde slingan en aning så den nu tog ca. 11 minuter. Blev fyra varv totalt. Startade längst ned i slalombacken på ÖSK, körde längs elljusspåret och stigar och gick i mål på toppen av den. 2.6 km, 105 höjdmeter/varv. Perfekt löpväder med lätt regn i luften. Fint pass, jag kände mig pigg och höll jämna tider (+/- 9 sekunder).
Starten på intervallerna, längst ned i "slalombacken" på ÖSK.
Starten på intervallerna, längst ned i ”slalombacken” på ÖSK.
  • Denna träningsvecka är nu slut och jag summerar årets andra träningsperiod med 80:00 timmar prick (utan styrka inräknat). En väldigt bra period där jag själv inte upplever att ett enda pass endast varit ”för timmarnas skull”. De allra flesta stavtag eller skateskär har haft ett syfte där många tankar ägnats åt teknikdetaljer, träningsidéer och framtida tävlingar. Blivit en del åkning utan stavar och en del fartlekar/impulser. Fick några saker detaljer jag skulle arbeta med när vi var i Saxnäs och jag tycker själv att mycket har blivit bättre. Får se vad coacherna hemma i Norrbotten tycker nästa gång vi ses.
3 h skate imorse i finväder.
3 h skate imorse i finväder.
Benskate
Benskate
  • Idag har jag utmanat mig själv genom att ge mig ut på stan och troligtvis möta hungriga försäljare, en mardröm för mig som absolut inte vill ha någon hjälp när jag kliver in i en butik. Jag googlar, läser recensioner och beger mig sedan till butiken där jag helst vet vilket hyllnummer produkten ligger på. Hade presentkort på Stadium och Intersport som jag tänkte bränna denna dag. Det är en fördel med att harva runt i Intersport Cup (svenska cupen), man samlar på sig lite presentkort. Köpte mig ett par nya snabba skor, Nike Lunartempo 2 samt en vätskeryggsäck från budgetmärket McKinley. Var egentligen bara ute efter en vattenblåsa till min mindre vätskeryggsäck men hela systemet kostade 299 :- på Intersport så köpte hela skiten.
Nike Lunartempo 2, 178 gram i storlek 40.5 (LOL).
Nike Lunartempo 2, 178 gram i storlek 40.5 (LOL).

img_20160618_190846.jpgimg_20160618_190952.jpgimg_20160618_191400.jpg

Ikeabesök i Sundsvall hann vi med i onsdags.
Ikeabesök i Sundsvall hann vi med i onsdags.
Upptäckte förra veckan att jag hade ett brinnande behov av en fåtölj i hemmet. Drömstolen kommer från Ikea, klädd från narvläder från nötboskap.
Upptäckte förra veckan att jag hade ett brinnande behov av en fåtölj i hemmet. Drömstolen kommer från Ikea, klädd från narvläder från nötboskap. Min fyndade jag på blocket i tisdags!
Ska man fortsätta hålla sig fem kilo över matchvikt lär man jobba för det!
Ska man fortsätta hålla sig fem kilo över matchvikt lär man jobba för det!

Nu väntar tre perioder i rad med 85 timmar om allt går som planerat (vilket det ska).

Vi hörs imorgon (jag lovar)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.