Återhämtningsvecka

Hej

Lugn vecka nu, kroppen lär ju fundera vad jag sysslar med egentligen. Enligt ny tradition så kör jag på lättare rull den här veckan. Imorse blev det 2 h skate på banan, 2 x 20 min utan stavar och 5 fartlekar (acc. upp i maxfart, håll den 5-7 sek, retardera) + 5 impulser (max från start, typ 7-10 sek).

Hela förra veckan körde jag utan sportdryck, använda bara High5 Zero i bältet (noll kolhydrater, bara salt och magnesium). Kan vara bra att periodisera detaljerna i träningen också och inte bara antalet träningstimmar.

img_20160719_124832.jpg
Här satt jag en stund efter passet. Riktigt fint väder idag!

Igår vilade jag. På eftermiddagen följde jag med Jenny till Hofvallen där hon skulle springa ett coopertest (3000 meter). Kul att få bevittna när hon sprang på sub 10.30 (10.28). Enligt henne själv har putsat till rekordet med 50 sekunder på drygt ett år, mäktigt!

img_20160719_125040.jpg
Jenny på Hofvallen igår.
Monterat bindningar på en träskiva. Ska använda den + ett gummiband (runt höften) när jag kör SkiErg framöver.
Monterat bindningar på en träskiva. Ska använda den + ett gummiband (runt höften) när jag kör SkiErg framöver.

Nu ska jag sova och sen gå till biblioteket, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.