2016-07-24

Hej!

Haft en lugn och skön återhämtningsvecka. Framöver väntar två tuffa veckor. Har alltid periodiserat min träning och fortsätter med det även detta år. Imorgon verkar det vara v. 30 och då ska jag köra 23 timmar + två styrkepass mellan måndag till lördag förmiddag. Tre intervallpass på ca. 60 min effektiv tid/st. ska också med.

På söndag om en vecka kommer jag åka upp till Norrbotten och på måndag förmiddag rullar jag tillsammans med mina klubbkamrater i Piteå Elit upp mot Björkliden där vi ska försöka träna närmare 30 timmar, det blir kul! Eftersom jag vilar lördag lunch till måndag efter lunch så blir det drygt 48 h timmar vila, kan behövas för att överleva Björkliden!

De löppass jag har kört senaste två veckorna har skett på myr, så blir det även denna vecka. Förhoppningsvis har mina benhinnor fått återhämta sig en aning, blir mycket löpning längs hårda stigar under veckan uppe i norr.

Vi var där förra året också, då hade jag ett något hårdare upplägg då blogginlägget som dök upp efter lägret hette: 39 timmar på nio dagar. Brände mina benhinnor rejält då och veckan efteråt skaffade jag nya inläggssulor som senare blev en succé under hösten (inga fler problem).

Filmade när Jenny körde intervaller i fredags.
Filmade när Jenny körde intervaller i fredags.
Stråket har öppnat upp i Östersund, det är ett krogstråk som ligger nere vid vattnet, ca. 50 meter från där vi bor. Det håller på i 10 dagar och jag har redan börjat kunna spellistorna från det närliggande tivolit. Vi var ute och åt i fredags tillsammans med ett trevligt gäng. Igår var jag och Jenny bjudna på Bettan Högberg och Ingela Andersson gemensamma födelsedagskalas, sjukt kul!
Stråket har öppnat upp i Östersund, det är ett krogstråk som ligger nere vid vattnet, ca. 50 meter från där vi bor. Det håller på i 10 dagar och jag har redan börjat kunna spellistorna från det närliggande tivolit. Vi var ute och åt i fredags tillsammans med ett trevligt gäng.
En bild som gör mig glad.
En bild som gör mig glad.

Igår var jag och Jenny bjudna på Bettan Högbergs och Ingela Anderssons gemensamma födelsedagskalas, en bra kväll blev det! Har tyvärr inga bilder.

Nej nu ska jag äta nåt, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.