2016-07-27

Yo.

Brukar stortrivas när det är stekhett ute under sommaren men när det inte blir svalt på kvällarna så är det rätt drygt, jag vill ha svalt när jag ska sova! Dessutom har vi ju Storsjöstråkets tivoli 50 meter från sovrummet. Bra ljudisolering i huset vi bor i men jag sover gärna med fönstren öppna, nu går inte det för då skulle man fort hamna i någon slags psykos av de gamla 2000-talslåtarna som är remixade till oigenkännlighet. Stackars satar som måste jobba där nere i 10 dagar och sedan dra vidare till nästa stad. Jaja, fyra kvällar kvar!

  • Körde 3 x 20 minuter i måndags. Kändes bra och gick hyfsat fort. Finns en runda på rullskidbanan som jag nu kört tre gånger denna sommar. Har börjat skriva ned tider på alla intervallslingor jag kör, ångrar att jag inte gjort det tidigare år men man blir väl klokare så här på ålderns höst. Bokför man sina intervaller får ju träningarna ett ännu bättre syfte då de går att användas som tester, speciellt om man även tecknar ned upplevd form (1-10) medel- och maxpuls.
Våga vägra slöa stavspetsar!
Våga vägra slöa stavspetsar!
  • Har även blivit en del på myrrundan. Sprang 3.30 h igår och under denna förmiddagen och idag blev det en lång intervall, 60 minuter konstant arbete kring 85-90% av maxpuls. Hann bara 10.5 km under den timmen (5.40 min/km tempo). Snittade 87% av maxpuls.
Kul!
Kul!

Imorgon ska jag ut på ett längre stakpass tillsammans med näst bäste svensk i årets Vasalopp, Oskar Kardin. Bra att lära sig av de bästa!

Så här ser resterande del av veckan ut.
Så här ser resterande del av veckan ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.