Sollefteå

Hallå!

Läger i Sollefteå, jajamänsan! Vi bor uppe på hotell Hallstaberget enligt tradition och tur är väl det, här finns ingenting att klaga på. Ett stort gäng är vi detta år trots att skidorienterarna saknas. Hört rykten om 27 aktiva? Kul det!

Formen känns bra, gör det jag ska på passen. Försöker hålla min egen distansfart och lägger det lilla extra på de viktiga passen. Det krävs nog för att överleva denna träningssommaren. Lite övertid har vi även hunnit med, speciellt jag och Petter Engdahl. Men, vad vore ett träningsläger år 2016 undan modifieringar och bonustimmar?

Vi avslutar lägret på lördag efter förmiddagens crosspass, förhoppningsvis har man 25 träningstimmar och tre intervallpass i bagaget med sig hem.

Skidgångsintervaller inledde lägret i måndags.  Tre block med 10 min tröskel + 5 min 15/15. På den här bilden ser jag ut som en 90 kg kub.
Skidgångsintervaller inledde lägret i måndags. Tre block med 10 min tröskel + 5 min 15/15. På den här bilden ser jag ut som en 90 kg kub.
På sista 15/15 blocket tävlade jag och Simon Hallström på varje körning.
På sista 15/15 blocket tävlade jag och Simon Hallström på varje körning. Till vänster i bild syns en lite mindre missnöjd kapten Öberg då grabbarna äntligen började ta ut sig på riktigt.
Fin utsikt eller ett bra Pokéstop?
Fin utsikt eller bara ett bra Pokéstop? Både och skulle jag tippa på.
Bonuspass i eftermiddag. 1.30 h skate med tre block á 5 fartlekar.
Bonuspass i eftermiddag. 1.30 h skate med tre block á 5 fartlekar. Gillar farten och känslan man får när man kör på lättare rull. Känns som att kroppen genast klättrar några nivåer på formstegen.

Nu: middag! Hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.