En vecka till i Norrbotten

Hej!

Lägerveckan i Sollefteå blev lyckad. Skillnaden mot förra årets läger är väl att jag känt mig mindre sliten och mer motiverad. Hade en rätt tung vecka förra året om jag minns rätt. I lördags tränade jag ett 3:30 timmar långt klassiskt pass under innan vi rullade uppåt.

Under söndagen avslutade jag träningsveckan med två pass, 3 h mtb (66 km) på förmiddagen och på eftermiddagen 2 h stakning (36 km) med 15 fartlekar sista halvtimmen . Det avslutande stakpasset innehöll veckans bästa känsla under ett distanspass, konstigt hur kroppen fungerar. 31:30 timmar slutade träningsveckan på totalt, 30:30 h utan styrka. Tre intervallpass blev det, två riktigt bra, ett riktigt tungt.

Done and done.
Done and done.

Augusti är en hektisk månad med tre träningsläger. Härnäst väntar ett hemmaläger i Piteå, torsdag till söndag. Där kommer Piteå Elit träna tillsammans, Sven-Erik och Magnus finns på plats och förhoppningsvis kommer vi träffa styrelsen också.

Efter Piteå-lägret blir det fyra veckor i sträck i Östersund innan jag åker iväg till Toblach med svenska militärlandslaget i 10 dagar. Där blir målet att inte bli förkyld/drabbas av allergi under 5:e eller 6:e dagen som de senaste två åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.