Kraft & Hälsa, Älvsbyhus

Hej!

Dagarna i hemkommunen börjar rulla mot sitt slut, klockan 12 ska jag infinna mig på Golfen i Piteå där klubblägret drar igång fram till på söndag.

Igår sprang jag en av mina klassisk rundor i Älvsbyn: Getberget, Hundberget, Rackberget, Lillkanis. I vanliga fall brukar jag inkludera Storkanis men istället sprang jag lite omvägar på Getberget och Rackberget. Tre timmar var jag ute.

Nya Kraft & Hälsa

Älvsbyns bästa gym, Kraft & Hälsa, har nyligen bytt ägare. Jag träffade en av dem igår, Liza, och till min glädje stöttar även de mig i min satsning vilket innebär att jag får gymma där de gånger jag är hemma i norr. Jag firade med att bränna av ett tufft styrkepass.

Ny, stilren logga!
Ny, stilren logga!
Skatepress, 3 x 20 (10 varje ben)
Skatepress, 3 x 20 (10 varje ben)
Chins
Chins

Älvsbyhus

Med det samarbetet i hamn så kan jag konstatera att jag har hela två företag från byn som sponsrar mig i min satsning. Det andra är mitt älskade Älvsbyhus som jag ska träffa på måndag. Älvsbyhus ser jag som min viktigaste samarbetspartner (tillsammans med Sjö&Berg). I likhet med marknadens största hustillverkare kommer även jag från samma lilla bygd och strävar efter att bli bäst i Sverige (för min del även världen) på det jag håller på med. Att jag dessutom haft en lugn och trygg uppväxt i ett Älvsbyhus i ett bostadsområdet endast bestående av sådana gör ju inte saken sämre.

Älvsbyhus har förresten gått ut med att deras ambition är att fördubbla sin volym av hus. I sin strävan efter det så bildades i juni det nya bolaget Älvsbyhus Mark som kommer satsa upp emot 100 miljoner/år på köp av tomtmark. Mäktigt! Här finns pressmeddelandet.

www.alvsbyhus.se

VD:n Kent Johansson och jag i oktober 2015.
VD:n Kent Johansson och jag i oktober 2015.
Tävlingsmössa + ...
Tävlingsmössa + …
... tävlingsdräkt för kommande säsong.
… tävlingsdräkt för kommande säsong.

Nej, nu ska jag packa klart inför Piteå-vistelsen, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.