Backtest, 4sign Luleå, Nåiden Bygg

Hej!

Backtest Storkanis

Deltog i skidlinjens backtest uppför Storkanis i tisdags, ett test som jag sprungit flera gånger sedan jag började på skidlinjen höstterminen 2008. Sist jag sprang var för ganska precis två år sedan, hösten 2014, dagarna innan jag och Jenny flyttade ned till Östersund. Då slog jag personbästa med 47 sekunder.

Förutsättningarna inför tisdagens backtest var något sämre än sist, 2014 vilade jag dagen innan, nu var det ca. 25 timmar sedan jag sist gjorde det. För några år sedan bestod vägen mestadels av hårt packad jord, nu är det relativt stort grus hela vägen. Dessutom har de någon gång under de senaste två veckorna lagt ut ännu mer av det rullande underlaget längs vägen. Nåväl, det blev personbästa med 3 sekunder i alla fall, den officiella tiden stannade på 9.50 min. Jag är nöjd med det!

40 startande på testet, grymt kul att se! På min tid var vi oftast 15-20 st.

Inbjudan
Inbjudan
Bild från 2010/2011?
Bild från 2010/2011?
2010/2011
2010/2011
I tisdags.
I tisdags.

Nu är jag sjua genom tiderna, dock ska det sägas att jag är en av få som fortsatt satsa på längdskidor och delta på det här löptestet efter mina fyra år på skidlinjen. Här är i alla fall ”all time high”-listan:

1-36
1-36
36-76
36-76
76-113
76-113
113-149
113-149

 

4sign i Luleå

Innan jag åkte hem till Jämtland så svängde jag förbi 4sign i Luleå för att stripa bilen med några nya och några uppdaterade loggor från sponsorer. Är det någon som är i behov av att trycka upp sin bil så måste jag verkligen varmt rekommendera 4sign i Luleå. Grym och snabb service och klanderfri montering av loggorna. Jag lämnade in bilen klockan 07.30 och den var klar före kl 09.00!

4sign
4sign har 17 aktörer i Sverige. De projekterar, tillverkar, levererar och monterar fordonsdekorer, profilering och skyltar.
Börjar bli trångt om utrymme på Hyundaien.
Börjar bli trångt om utrymme på Hyundaien.
Älvsbyhus har nytt typsnitt i sin logga. Bytte ut dörrarna och förstärkte med en på motorhuven.
Älvsbyhus har nytt typsnitt i sin logga. Bytte ut dörrarna och förstärkte med en på motorhuven.

Nåiden Bygg

Som ni kanske såg på bilen så är hela baksidan tillägnad Nåiden Bygg som är en ny samarbetspartner för denna säsong. Bolaget är ett privatägt norrbottniskt företag som verkar inom bygg- och anläggningssektorn i övre Norrland. De är ett av Sveriges 25 största byggföretag med en omsättning på 610 Mkr och 142 anställda.

Tack för att ni stöttar mig och ser till att jag kan satsa 100% på längdskidåkningen.

naidenTillbaka i Östersund

Nu är jag tillbaka i Jämtland, här stannar jag fram till träningslägret i Toblach den 26:e september. Imorse körde jag klassiska intervaller på Frösön, fem rundor från vattnet upp till tornet. Mattias Persson agerade chaufför åt mig. Laktattester efter varje körning, lyxigt. I eftermiddag blev det 2.15 h löpning, sprang den röda samt blåvita slingan på ÖSK.

20160901_180735.jpg
Snyggt.
Nej men om man skulle skynda sig till XXL och köpa sig en trälåda för 1499 :-?
Nej men om man skulle skynda sig till XXL och köpa sig en trälåda för 1499 :-?

Nu ska jag avsluta detta spretiga inlägg! Jenny har fixat hem några nya Blu-ray filmer från Hemmakväll, måste börja avverka dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.