Bra dagar

Hej!

Tisdag: 4 timmar långt crosspass fördelat på två timmar stakning på banan följt av 2 timmar löpning i skogarna runt ÖSK. Med mig på löpningen hade jag Jenny och Sofia Henrikssons hund Cooper. Jenny var ute och löpte i 3.30 h med hunden så jag hoppas han kunde sova gott på kvällen!

Eftermiddagen innehöll ett smärtsamt styrkepass där jag mellan seten körde balansövningar alt. spänsthopp.

Cyklandes mot Daniel Gustavsson för pokerkväll! Tog hem segern gjorde jag också. Ett bra avslut på en bra dag. Outfiten är 100% Under Armour.
Cyklandes mot Daniel Gustavsson för pokerkväll i grymma kläder från Under Armour. Tog hem segern gjorde jag också. Ett bra avslut på en bra dag.

Idag, onsdag, har jag deltagit i skiduniversitets intervallpass på Frösön där vi åkte rullskidor, klassiskt, upp mot tornet. Vi åkte varannan gång från vattnet (3 gånger) och varannan gång från Mjälle (2 gånger). Jag hade en bra dag och på slutet av sista intervallen testade jag att lätta på handbromsen. Trots kraftig vind och ett kortare stopp för en korsande bil så åkte jag upp på 9.52, det är jag nöjd med.

Några filmer som Mattis spelade in under intervallerna:

I eftermiddags blev det två timmar skate på banan tillsammans med Kadin. Imorgon ska vi två köra ett fyra timmar långt crosspass (rullskidor klassiskt + löp), de som vill hänga på är välkomna.

Veckohandling efter lunch på Jämtländska Matsalen. Varför ändra en vinnande outfit?
Veckohandling efter lunch på Jämtländska Matsalen. Varför ändra en vinnande outfit?

Avslutningsvis en film från lägret i Piteå. Vaknade mitt i natten av att jag kände någonting mjukt som strök fram och tillbaka mot mitt ansikte, slog upp ögonen och märkte till min förvåning att det var en katt som kurrade. Den hade hoppat in genom vårt öppna fönster. Jäkligt sjukt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.