A-labbet och tornet

Hej!

Några roliga träningspass sen sist:

Tisdag förmiddag: 5 x 8 min skate inne i A-labbet. Mattis höll koll på puls och laktatnivåer under passet. Fick en aha-upplevelse på sista intervallen där jag sänkte både puls och mjölksyranivå efter några teknikjusteringar. Får se om det är bortglömt inför nästa intervallpass. Hur som helst, väldigt bra att ha tillgång till de båda rullskidbanden, speciellt inne i det större a-labbet, där finns speglar framför bandet samt två bildskärmar som visar bilder från sidan och bakifrån.

img_20160916_201401.jpg
Skate inne i A-labbet.

Torsdag förmiddag: 5 x tornet, tre gånger från ”vattnet” och två gånger från Mjälle. Hade en bra dag med tiderna 9.59, 10.03 och 10.05 från vattnet (5.0 laktat första, 4.5 på sista). Fjärde gången denna sommar/höst jag kör detta pass och tiderna har långsamt blivit bättre. Roligt när det går bra men snart vänder det nog.

Nytvättad inför helgen.
Nytvättad inför helgen.
Lycka är att gå till biblioteket och låna hem tidskrifter.
Lycka är att gå till biblioteket och låna hem tidskrifter.
I torsdags när jag kom hem var en väldigt stor folksamling på vägen ovanför oss med tillhörande polisbilar samt polishelikopter i luften. Det visade sig vara personalen från Länsstyrelsen och annat folk som jobbar i samma byggnad. En väska som liknande en bombanordning hade hittats i byggnaden. Det visade sig vara ett skämt som slagit lite fel.
I torsdags när jag kom hem från passet befann sig en väldigt stor folksamling på vägen ovanför oss. Även polisbilar skymtades samt en polishelikopter i luften. En väska med suspekt innehåll (betongblock och kablar) hade hittats på Länsstyrelsen så alla i den byggnaden fick utrymmas. Det visade sig i efterhand vara ett skämt som slagit lite fel.

Imorgon tänkte jag löpa en terrängtävling på Frösön, Sportsgym Trail 2016. 10 km mäter banan, det blir skoj (förhoppningsvis)!

Sportsgym Trail 2016
Sportsgym Trail 2016
10 km banan (tror jag).
10 km banan (tror jag).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.