Sportsgym + besök + Toblach imorgon

Hej!

Söndag eftermiddag och återhämtningsveckan har genomförts enligt plan. Nu återstår bara ett gympass och ett 30 min drag på SkiErg innan jag är helt klar med vecka 38.

Sportsgym:

sportsgym2

I torsdags hade jag och Jenny ett möte med VD:n för Sportsgym Scandinavia, Andreas Forss. Sportsgym är en gymkedja som först startade för 20 år sedan här i Östersund. Numera finns de på flera orter, bl.a. Sundsvall, Örnsköldsvik och Åre.

Vi kommer inleda ett samarbete med dem vilket gör att vi får gymma på Östersunds populäraste och fräschaste gym. Sportsgym är även en idrottsförening kopplad till Svenska Friidrottsförbundet vilket innebär att Jenny kommer springa löptävlingar för dem framöver!

Många i Östersund, även vi, ser fram emot öppningen av deras nyaste gym, Sportsgym Storsjö Strand, som ligger ca. 1.5 km från där vi bor. Det öppnar den 15:e oktober och kommer innehålla en över 2000 m2 stor och öppen träningsyta innehållandes allt man kan behöva för att bli trött, bl.a. en hinderbana!

Sportsgym Storsjö Strand öppnar den 15 oktober!
Sportsgym Storsjö Strand öppnar den 15 oktober!
Obstacle Park kan bli ett roligt inslag under våren där träning kan vara rätt så tråkigt med snöslask och ångest inför att damma av rullskidorna. Cycle Cinema verkar rätt intressant det också! Kan bli fin uppladdning inför Mallorca i maj 2017!
Obstacle Park kan bli ett roligt inslag under våren där träning kan vara tråkigt med snöslask och ångest inför att damma av rullskidorna. Cycle Cinema verkar rätt intressant det också! Blir fin uppladdning inför Mallorca i maj 2017 där jag bl.a. kommer tampas mot Lukas Ebner och Oskar Kardin!
Jenny i Sportsgyms färger.
Jenny i Sportsgyms färger.

Mamma och pappa på besök

Under fredagsmorgonen började mamma och pappa den drygt 50 mil långa bilresan från Älvsbyn till Östersund. De stannade i Östersund i två dygn innan de i förmiddags åkte hemåt igen. Vi har haft en trevlig helg tillsammans och nu dröjer det några månader innan vi ses igen.

De håller på att rensa ut vindan och förrådet hemma på Barkargatan och hade med sig några kartonger som jag var tvungen att gå igenom. Kläder och skor från förr ska antingen behållas eller mest troligt kastas. Mamma har även sparat mina rit- och skrivböcker från låg- och mellanstadiet vilket jag är extremt tacksam över! Har suttit och gått igenom sagor, bilder och dagböcker från en 15 år yngre version av mig själv. Jag kommer ihåg väldigt mycket av det jag skrivit och det är lätt att få tillbaka känslan av att sitta vid skolbänken på Bäckskolan år 2001. Några utdrag från mina verk:

7.5 km, inte illa det!
7.5 km, inte illa det!
Ett livsavgörande ögonblick dokumenterat.
1999-10-04: Ett livsavgörande ögonblick dokumenterat.
Påsklovet år 2000, fick autograf av Niklas Jonsson och fick se Piteå Elits stafettlag med bl.a. Magnus Ingesson. Stort!
Påsklovet år 2000, fick autograf av Niklas Jonsson och fick se Piteå Elits stafettlag med bl.a. Urban Lindgren och Magnus Ingesson. Stort!
Framtiden har än så länge gjort mig besviken.
Framtiden har än så länge gjort mig besviken.
Skönt att jag aldrig växte upp och övergav mina intressen.
Skönt att jag aldrig växte upp och övergav mina intressen.
img_20160924_143039.jpg
Tydligen viktigt att poängtera att jag vann med 36 sekunder.

Toblach imorgon

Tidigt imorgon bitti kommer jag inleda resan mot norditalienska Toblach. Det blir tredje året i rad jag deltar på detta träningsläger som svenska militärlandslaget arrangerar. Nytt för i år är att även skidorienterarna ska med, kul! Vi blir där i 10 dagar och kommer enligt tradition bo på hotell Santer.

Nu ska jag dra till gymmet, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.