Punkter

  • Vilodag igår. Kollade på Die Hard (1988), åt lunch på Jämtländska Matsalen, fixade grejer, åt middag, avslutade kvällen med att se en av mina topp-10 filmer: Matrix (1999). En mindre lyckad idé att se den just innan läggdags, tankarna hade svårt att sluta snurra innan jag väl somnade in. Älskar hösten och filmkvällar. I söndags tvingade jag Jenny att se Redux versionen av Apocalypse Now som mäter 49 minuter längre än originalet som gick upp på biografer 1979. Även den en av mina topp-10 filmer. Jag hoppas vi hinner se Terminator 2 (1991), Moon (2009) eller Full Metal jacket (1987) innan vi åker till Mallorca nästa tisdag.
  • Dubbla pass idag, 2.30 h stak på banan i förmiddags utrustad med Elpex 3:or. På eftermiddagen blev det 2 h skate med 32 st impulser (!) tillsammans med skiduniversitetet. Jag var rätt het på impulserna ändå.
Efter impulserna, Andreas Holmberg och Björn Sandström.
Efter impulserna, Andreas Holmberg och Björn Sandström.
  • Imorgon väntar tornet-intervaller, kanske säsongens sista? Andreas Holmberg har lovat att agera sällskap, blir skoj! På eftermiddagen blir det 1.30 h löpning, ”skölja-ur-benen-pass”.
Boken "Mörkrets hjärta" skriven av Joseph Conrad och utgavs 1902. Apocalypse Now bygger på denna novell. Bra höstläsning när man vill gräva ned sig ordentligt.
Boken ”Mörkrets hjärta” skriven av Joseph Conrad utgavs 1902. Apocalypse Now bygger på denna novell. Bra höstläsning när man vill gräva ned sig ordentligt.
  • Införskaffat en till hjälm från Specialized, modellen heter S3 och är en lillebror till Prevail (världens bästa hjälm?) som jag har sedan tidigare. Kände mig begränsad när jag skulle välja outfit för träningspassen, ibland behöver man helt enkelt en svart hjälm för att inte se helt för taskig ut. Dessutom, hjälm använder man ju åtminstone två till sju timmar/dag under sommarhalvåret, ganska vidrigt att dra på en svettig en inför eftermiddagspasset. Jaja, så här ser den ut:
specialized-s3-helmet-black-ev195666-8500-1.jpg
Specialized tillsammans med Kask gör de snyggaste hjälmarna (enligt mig). Ryktas om att Oakley ska ge sig in branschen. Hoppas, hoppas.
  • När man filmar mitt löpsteg barfota ser det ut som att hälbenet ska gå av, så mycket pronerar jag. Tyvärr innebär det att många distanspass måste ske i tråkiga, tunga, löpskor med pronationsskydd (annars får jag så småningom väldigt ont i benhinnorna). Införskaffat tre nya par som jag ska varva med mina sköna Under Armour-skor. Så här ser de ut:
Mizuno Wave Inspire 9, Saucony Guide 9, Saucony Omni 15. Tråkiga, fula och tunga men ack så nödvändiga för mig.
Mizuno Wave Inspire 9, Saucony Guide 9, Saucony Omni 15. Tråkiga, fula och tunga men ack så nödvändiga för mig.
  • Mallorca på tisdag, sedan Saxnäs med klubben i slutet av v. 43. Efter det väntar två veckor på hemmaplan i Östersund (snögaranti i början av november) innan säsongen drar igång i Bruksvallarna 24-26 november.

Övriga bilder:

Om jag är sjukt, satans less på detta? Ja, det är jag.
Om jag är sjukt, satans less på detta? Ja, det är jag.
Rullskidbanan i söndags.
Rullskidbanan i söndags.
Från löpningen i lördags.
3.30 fjällöpning i lördags.
fb_img_1474479341698.jpg
En rolig bild.

2 reaktioner till “Punkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.