Maxtest + mot Mallorca

Hej!

Igår, måndag, ”avslutade” jag barkmarkssäsongen med ett maxtest på NVC. Vi som tillhör universitetsgruppen fortsätter att köra det gamla protokollet där lutningen på bandet ökar för varje minut och efter en viss nivå ökar endast hastigheten. I det testet åker man tills man hänger i selen. Jag åkte längre än jag gjorde förra hösten och är nöjd med värdena.

Efter lunch sicklade jag skidor som jag sedan skickade till Patrik Ingesson på Team Sportia i Uppsala. Riktigt skönt att detta sköts via klubben, att hitta någon som kunde slipa skidor och bekosta det var nog det stressigaste momentet under de år jag åkte för Bodens SK.

Efter det så begav jag mig till måndagsmötet med skiduniversitetsgruppen. Där hade vi genomgång om vad som gäller när det kommer till uttagningar till WC, scan-cup, U23-vm o.s.v. På kvällen spelade jag och Jenny ”Axis & Allies 1941” innan vi packade klart.

A-labbet.
A-labbet.

Nu sitter jag och Jenny på flygplatsen på Frösön (OSD). Vi landar i Palma ikväll och vi kommer spendera 7 nätter på ön. Vi reser endast med handbagage och jag har bara med mig ett par löparskor för träning, inga rullskidor eller stavar. Skönt. Kan bli sparsamt med blogginlägg från ön men lär väl lägga upp skrytbilder på Instagram, där kan ni följa mig på ”vbrannmark”.

Fick hem denna mäktiga t-shirt i måndags. Under Armour + Star Wars = sant.
Fick hem denna mäktiga t-shirt i måndags. Under Armour + Star Wars = sant.
Jennys nya Oakley Jawbreaker med den grymma Prizm Trail linsen. Precis vad vi behöver i vårt hushåll!
Jennys nya Oakley Jawbreaker med den grymma Prizm Trail linsen, precis vad vi behöver i vårt hushåll!
Flygplatsen på Frösön är en riktigt gemytlig sådan med trevlig personal.
Flygplatsen på Frösön är en riktigt gemytlig sådan med trevlig personal.

Detta blir fjärde gången för mig på Mallorca: hösten 1993 (1.5 år gammal, Alcudia), oktober 2015 (Alcudia), maj 2016 (Magaluf), oktober 2016 (Palma).

Bilder från förra hösten (med tillhörande bildtexter från de inläggen):

Bild från fredagens Formentor-pass. Samma gäng då som igår!
Bild från fredagens Formentor-pass. Samma gäng då som igår!
Jenny upp mot Formentor
Jenny upp mot Formentor
Inte min crepe fylld med nutella och tillhörande glass.........
Inte min crepe fylld med nutella och tillhörande glass………
enbensböj med hopp, 70 kg. Det tar sig
enbensböj med hopp, 70 kg. Det tar sig

wpid-img_20151012_144430.jpgwpid-img_20151012_142258.jpg

Hela gruppen som körde backen.
Hela gruppen som körde backen.

Nu ska vi boarda planet! Vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.