Mot Vålådalen

Hej!

Har haft fullt upp med att träna ikapp alla träningstimmar som jag solade bort på Mallorca. Eller så inte.

Några pass har det ändå blivit, bl.a. 5 x 10 min klassiskt på B-bandet på NVC i onsdags. Dessa intervaller gick faktiskt rätt fort så har nog inte solat bort all min form. Tur vi inte bodde i Magaluf.

Imorgon kommer jag åka till Vålådalen medan resten av klubben drar till Rovaniemi. Jag försöker lära av förra årets misstag och inte resa långt norrut för att söka snö. Tanken var att alla skulle samlas i Saxnäs men nederbörden har inte varit tillräcklig för att man ska kunna åka längs elljusspåret. Tråkigt att inte träffa klubben, var ett tag sedan nu. Tänker stanna i Vålådalen fram till torsdag.

Alpina CCL och CSK:

Beställt två nya par pjäxor utöver mina tävlingspar, de tjockare CCL och CSK. Jag blir väldigt fort kall om fötterna så därför känns det dumt att alltid träna i de snabba men ack så iskalla tävlingsskorna ECL och ESK PRO 2.0. Har oftast (alltid) ingen känsel i tårna under träningspassen där det är kallare än -10. Hoppas på betydligt behagligare träningspass under vintern med dessa på fötterna.

img_20161028_215554.jpg
Fulsnygga?

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.