Vålådalen

Hej!

På plats i Vålådalen sedan i lördags. Grymt skönt att klubben lät mig åka hit. Mina kamrater i Rovaniemi verkar ha bättre väder än mig, regnat konstant här sedan jag kom hit. Idag har det dock bytts ut mot snö, tur det. Slingan är samma som sist jag var här, 2.7 km och 80 höjdmeter. Rovaniemi har tydligen 8 km, där vann övriga klubben igen.

Mestadels norrmän på plats här, de flesta svenskar verkar pendla hit från Östersund.

Igår körde jag årets första intervallpass på snö, först 15 minuter tröskel följt av 5 x 5 minuter inte tröskel. På eftermiddagen blev det ett lugnt distanspass klassiskt. På kvällen bastade jag och Niklas Forsberg, fint.

Har inte så mycket annat att skriva om. Eller jo, har anmält mig till Bruksvallsloppet idag. Till skillnad från förra året har jag även tänkt starta i sprinten som hålls på söndagen.

Stannar här i Vålådalen till på torsdag!

Vålådalen
Vålådalen
Craft Shield Glove, sjukt fin när det regnar och blåser.
Craft Shield Glove, vind- och vattentät. Sjukt fin när det regnar och blåser.
Vind- och vattentäta byxor från Under Armour är också en tillgång när vädergudarna jävlas.
Vind- och vattentäta byxor från Under Armour är också en tillgång när vädergudarna jävlas.
Imorse
Imorse
Vålådalens Fjällstation
Vålådalens Fjällstation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.