8 dagar kvar!

2 h klassiskt igår varav 1 h var teknikträning med en kompetent och meriterad man. Det följdes av 30 min TRX-styrka på Sportsgym Storsjö Strand. Idag har jag åkt en halv träningstävling, sedan blev jag less och drog hem. Det eskalerade fort. Ingenting jag är stolt över. Imorgon väntar ytterligare teknikträning innan jag tar ut en vilodag. Snart tävlingspremiär, längtar!

img_20161109_130134.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.