Nummerlapp snart då

Hej!

Jaha, då var det bara tre dagar kvar till premiären! Inte för att jag tror någon som kan tänkas läsa denna blogg eller har ett visst skidintresse har missat det. Det ska bli skönt att få börja tävla, har varit en lång sommar och höst med mycket träning.

På tal om träning så samlar jag inte för mycket timmar nu för tiden, det mesta av jobbet är gjort. Nu handlar det om att föra över alla timmar man gjort på rullskidor till längdskidorna. Tycker jag haft en snabb övergång och känner mig väldigt bekväm på skidorna. Oj, det där kändes verkligen klyschigt skriver och det har nog redan sagts hos alla andra skidåkare som bloggar. Men, det stämmer nog för de flesta! Det är få tränar som mest i november och omställningen till skidåkning på hjul till 2 meter carbonlagg med spann är viktig.

Idag vilar jag vilket känns passande då regnet öser ned just nu. Om vädret tillåter så ska jag och Simon Hallström testa lite skateskidor imorgon förmiddag. Åker sedan till Bruksvallarna på eftermiddagen, vi har samling på hotell Bruksvallsliden vid middagstid med klubben.

För övrigt så Jenny har varit i Norrbotten i en vecka nu så min kontakt med andra människor har varit begränsad. Ibland möter man ju i och för sig någon kompis uppe på ÖSK som man kan konversera med eller någon kassör man säger hej till följt av 10 sekunder stelhet medan PIN-koden godkänns. Vart ska man titta under den korta stunden? Om det är någonting jag önskar från framtiden så är det att processen i kortterminalen från att pin-koden skrivits till att kortet godkänns skyndas på med ca. 500%.

img_20161113_185926.jpg

Igår körde jag ett sista intervallpass inför helgen, 10 min tröskel följt av 4 x 4 min AIII+. Jag är väldigt nöjd med det passet, har kört några gånger på B-bandet i sommar och höst och har dokumenterat hastighet och lutning varje gång. Igår åkte jag fortare än jag gjort någon gång tidigare så det var bra. På eftermiddagen körde jag 1.30 h skate på ÖSK, riktigt fint där nu!

Film från en 4-minutare.

3 reaktioner till “Nummerlapp snart då

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.