Snart dags för 10 km skate

Hej!

Sitter på hotellrummet och ska snart gå ner till matsalen och äta lunch. Idag är det tävlingspremiär och på schemat står 10 km skate för oss herrar (damerna kör 5 km).

Vi ankom hit lagom till middag i onsdags, med i min Hyundai hade jag Lisa och Björn. Torsdag testade vi skateskidor samt hade den traditionsenliga lagfotograferingen efter lunch. Tyvärr lyckades vi  inte få med alla på bild denna gång heller då Sofia insjuknat under onsdagen. Efter fotograferingen åkte Charlotte hem så vi har åtta åkare kvar till start denna helg.

Annars har jag, Johan och Björn ägnat en del tid till brädspelet ”Axis and Allies: 1941”. Imorse gick jag segrande ur duellen, viktigt!

Japan har nyss intagit USA
Japan har nyss intagit USA

Annars så ska det bli kul att tävla! I min årsutvärdering från förra säsongen så skrev jag under rubriken ”Övrigt som jag har lärt mig av den gångna säsongen: Bruksvallarna är inte det viktigaste på hela året.”

Detta är ju den första tävlingshelgen och det är lätt att man glömmer bort att man ska tävla ända in i slutet av mars. Samtidigt är det ju viktiga tävlingar då första värlscupslaget bl.a. baseras på resultaten från denna helg. Det ska bli skönt att komma igång, det är ju detta man tränat för hela sommaren och hösten. Jag har gjort det jag trott på utan ett enda avbrott sedan mitten av maj månad. Nu ska jag ta tillvara på dessa goda förutsättningar och jag tror min form är god.

All info med startlistor och så småningom resultat hittar man på Bruksvallsloppet.se. Liveresultat finns på Fis-Ski.com. Jag startar kl 14.13!

Bilder från igår tagna av Jocke Lagerkrantz:

31058437875_af9b52175c_k
Piteå Elit. Saknas gör Sofia Henriksson.

30944290131_05dc09f477_k

Grabbarna
Grabbarna
Jag
Jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.