Sportsgym Fyrvalla, 10 km race imorgon

Hej!

  • Tränar och lever i Östersund. Vi har utsatts för mildare väder senaste dagarna men världscupspåret + 1.7 km konstsnö håller väldigt fin kvalité.
  • Tog 105 kg i bänkpress för skojs skull förra veckan. Det gick ganska lätt så personbästat på 110 kg finns nog i kroppen. Säger inte så mycket om formen på längdskidor men glad att jag inte förtvinat helt och hållet.
  • Imorgon kväll ska jag tävla i Daniel Karlssons minne, 10 km skate masstart, blir skoj! Fem plusgrader och regn utlovas under dagen. Daniel Karlsson var en skidåkare som tävlade för Östersunds SK och som omkom i en tragisk skoterolycka för snart fem år sedan. Jag mottog stipendiet ur Daniel Karlssons minnesfond våren 2015. Jag skrev om det här.
  • Om en vecka åker jag och Jenny upp till Norrbotten, nästa helg ska det tävlas i Intersport Cup i Boden.
Tvättat bilen idag.
Tvättat bilen idag.
Jenny körde intervaller i måndags.
Jenny körde intervaller i måndags.
Testade gymma på Sportsgym Fyrvalla i måndags, väldigt positivt överraskad. Oskar Kardin har länge hyllat detta gym och nu förstår jag varför. En stor sal lämpar sig väldigt väl för TRX-styrka, spänsthopp m.m.
After gym. Testade träna på Sportsgym Fyrvalla i måndags, positivt överraskad! Fyrvalla är ett av tre Sportsgym som ligger inom 2 km från vår bostad. Oskar Kardin har länge hyllat denna lokal och nu förstår jag varför. Gymmet hyser en stor, öppen sal som lämpar sig väldigt väl för TRX-styrka, spänsthopp och andra yviga skidåkarövningar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.