Norrut

Hej!

Tisdag och vilodag. Packar och tvättar, imorgon åker jag, Jenny och Riskokaren upp till Norrbotten. Till helgen väntar Intersport Cup i Boden med tävlingar fredag, lördag och söndag. Under tävlingarna kommer jag bo hemma i Älvsbyn, det är bara 35-40 minuter bilfärd till Pagla.

Sist jag var hemma var väl i augusti? Sedan dess har mamma och pappa sålt mitt barndomshem och bosatt sig i en lägenhet i centrala Byn. Kommer gissningsvis bli en surrealistisk känsla att rulla in i Älvsbyn och inte köra mot Barkargatan. Jaja, jag är inte den som är allt för nostalgisk. Vi är blott dammkorn som svävar runt i universum under en millisekund sett till det stora hela så den förändringen överlever jag nog. Lite sorgligt dock att sist jag var hemma visste jag inte det var sista gången jag skulle sova, skita och äta på Bakargatan 24.

Sedan sist jag skrev här sist:

  • Äntligen hämtat ut min Garmin Fenix3 HR och Virb Ultra 30. Klockan är jag nöjd med, enda problemet är att jag kommer åt Back/Lap-knappen när jag åker skidor, remmen/handsken trycker in knappen på sidan. Som tur är verkar man kunna byta funktion på knapparna så det löser sig nog när jag satt mig in i det. Jag uppskattar verkligen den inbyggda pulsmätaren i handleden, lätt att dokumentera vilopuls, sömn o.s.v.  Kameran, Virb Ultra 30, har jag inte testat så mycket ännu men tydligen ska den vara en GoPro5-smiskare, spännande.
img_20161212_094226.jpg
Virb Ultra 30 och Garmin Fenix3 HR.

img_20161213_113417.jpg

  • Intervaller igår, 10 min tröskel följt av 5 x 6 minuter där sista 90 sek var AIII+. Kul! På eftermiddagen åkte jag 1.30 klassiskt och det var ett riktigt fint pass med supersnabba spår på ÖSK. Bilder från intervallerna (outfit från Under Armour):

img_20161213_112407.jpgimg_20161213_112212.jpgimg_20161213_112120.jpgimg_20161213_112036.jpgOch en film:

  • På kvällen bjöd Olle Jonsson (Trillevallen SK) in till glöggkväll där ca. 10 olika glöggsorter provades. Tror vi var 22 personer i hans lägenhet? Trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.