Inställd dubbeljakt

Hej!

Imorse låg tempteraturen kring -25 här i Lahti så dagens sprint blev därmed inställd. Den blir flyttad till morgondagen och min favoritdistans 30 km dubbeljakt utgår från programmet. Surt, men så är det! Istället blir det endast en tävling för min del denna helg och det blir på söndag då det blir 15 km klassiskt.

Idag åkte jag, Micke och Svanebo ett klassiskt pass på 90 minuter. Inte så farligt kallt om man kör med mask och klär sig ordentligt.

Ikväll har jag, Micke och Björn löpt en halvtimme, mest för att hålla igång. Riktigt rastlös och jag längtar tills man får köra några kortare tröskelintervaller imorgon.

Inne i Piteås vallacontainer
Inne i Piteås vallacontainer
Prylar. Släpar med mig mitt Playstation 4 på alla resor nu för tiden, ett effektivt botemedel mot "hotelldöden".
Prylar. Släpar med mig mitt Playstation 4 på alla resor nu för tiden, ett effektivt botemedel mot ”hotelldöden”.
Igår höll herrtränarna Ravald och Granath i en genomgång inför helgens sprinttävlingar där vi fick titta på gamla heat från fjolårets världscuptävlingar här i Lahti. Jag, Micke och Björn passade på att delta. Mycket lärorikt!
Igår höll herrtränarna Ravald och Granath i en genomgång inför helgens sprinttävlingar där vi fick titta på gamla heat från fjolårets världscuptävlingar här i Lahti. Jag, Micke och Björn passade på att delta. Mycket lärorikt!
Gustav Nordström, Borås SK, har blivit smått beroende av tv-spel?
Gustav Nordström, Borås SK, har blivit smått beroende av tv-spel?
Mysigt.
Mysigt.
Standard
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.