Framåt

Hej!

Efter förra söndagens lopp så var jag rätt less och uppgiven. Tisdag till fredag lämnade jag därför Östersund och gjorde någonting helt annat för att verkligen ladda om för resten av säsongen. Första halvlek har varit en besvikelse men nu ska det vända. Lördagsmorgonen var det skidåkning som gällde till 100% igen. Den morgonen körde jag intervaller med min klubbkamrat Björn Sandström och det kändes lika roligt som det brukar göra (obs, ingen ironi).  Nu är det fullt fokus framåt som gäller.

Än finns det tävlingar kvar denna säsong och härnäst blir det SM, eventuellt med någon mindre tävling där i mellan. Jag har en plan fram till Söderhamn som jag tror på och än är det möjligt att rädda upp denna säsong.

Här i Östersund är det helt sjukt fina vinterförhållanden och ska man åka alla spår som erbjuds från skidstadion så får man nog vara ute i åtminstone fyra timmar.

Idag har jag varit på det traditionsenliga måndagsmötet med skiduniversitetet och före det hann jag med att luncha på Jämtländska Matsalen, det var ett kärt återseende!

En bild från Lahti. Foto: Team Tricepz
En bild från Lahti. Foto: Team Tricepz
Ute på hundspåret imorse. På dessa ängar spenderade jag många träningstimmar i somras. En vecka i augusti hade jag 10 timmar på myrslingan.
Ute på hundspåret imorse. På dessa ängar spenderade jag många träningstimmar i somras. En vecka i augusti hade jag 10 timmar på myrslingan.
Från imorse. Stekig jacka från Under Armour.
Även denna från imorse. Stekig jacka från Under Armour.
img_20170116_181211.jpg
Uppskattar utsikten på denna viadukt och försöker se till att jag har drickapaus när jag når den.
High5 Energy Source Plus (med koffein). Bra grejer!
High5 Energy Source Plus (med koffein). Bra grejer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.