Vår

Hej!

Senaste veckan har innehållit en hel del, bl.a. plugg (läser ju 30 poäng engelska denna termin), toppturer, förberedelser inför mitt stundande evenemang, häng med Hallström, luncher på Jämtländska Matsalen, ännu mer förberedelser inför helgen, gym på Sportsgym Storsjö Strand, tv-spel med Oskar Kardin (viktigt!), x antal visningar av teasern till nya Star Wars-filmen som har premiär 15 december o.s.v o.s.v!

Knäppt en del bilder som jag gärna delar med mig av:

Söndagskväll på Bynäset, ca. 15 km från vår bostad. Engångsgrill, tändvätska (till grillen, inte till förtäring) och hamburgare med utsikt mot Åreskutan.
Jag och Simon Hallström körde ganska många rundor på hinderbanan som finns inne på den 2100 kvadratmeter stora lokalen på Storsjö Strand. Bästa tiden vi fick till var 42 sekunder med en del förbättringspotential, speciellt över nätet.
Simon
Jag och Simon
Topptur på Frösön i onsdags, riktigt fina förhållanden och backen hade lätt kunnat ta betalt en vecka till för att hålla liftarna öppna.
Simon, fjärde och sista åket.
Karl Edenroth och hans flickvän Emma Bergström anlände till Östersund igår kväll (torsdag). Idag åkte vi in till Bydalen för att topptura. Jenny kunde inte följa med då hon jobbar på Hemmakväll.
Det blåste ordentligt uppe på fjället och vi fick hålla oss kring liftsystemet.
Fick åka med en av liftarna, tack för det!
Karl och Emma på väg att starta åk nummer två. Emma blev förresten 2:a i damklassen på i Nordenskiöldsloppet (220 km) i lördags, mäktigt!
Omslagspojke åt Nationellt Vintersportcentrum. Inte illa!
Den här kommer bli bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.