25 år, vecka 17, Saxnäs

Hej!

VB’s 25-års fest

Sedan senast så har mitt 25-års arrangemang med 90-tals tema ägt rum. Blev en lyckad tillställning med ca. 55 personer som deltog. Både tråkigt och skönt att det är över, har trots allt planerat detta event sedan november.

Grymmaste presenten!

Vecka 17

I måndags började det nya träningsåret. Har inte tänkt göra någon ökning vad gäller timmar, ska snarare ha en jämnare fördelning och se till att vara pigg och hungrig på att tävla i november. Har inte skrivit någon sammanfattning gällande träningsåret eller säsongen 2016/2017. Det skulle väl kunna sammanfattas så här: min livs bästa vår, sommar och höst, både i träning och själen. I oktober pressade jag kroppen för hårt och p.g.a. det och den tuffa träningen från senaste halvåret så var jag helt sänkt första två månaderna. På SM presterade jag bra där jag växlade som 2:a på stafetten, ca. 15 sek bakom Teodor och med Lageson just i rygg med resten av klungan distanserad. Dubbeljakten blev jag 5:a på. Blev förkyld efter dessa svenska mästerskap och därefter var det riktigt svajig form som gällde. Avslutade bra i VW-tour i Gällivare i alla fall. Slut på sammanfattning.

Födelsedag

I torsdags fyllde jag då 25 år. Förmiddagen spenderades på ÖSK i två timmar tillsammans med skateskidorna. Tack vare att det snöat kvällen innan så var det riktigt fina förhållanden!

Jenny är på militärutbildning i Ånn i 10 dagar så om det inte hade varit för Petter Engdahl som besökte Östersund under torsdagen så hade denna födelsedag spenderats helt själv. Tack för sällskapet!

ÖSK
Cirka 4 km fullt åkbara spår den 27 april på Östersunds skidstadion.

Saxnäs

Idag, fredag, plockade Lisa upp mig i sin Honda Civic och tillsammans rullade vi mot Saxnäs för det årliga Piteå Elit-lägret vecka 17. Efter dagens lunch så drog gänget ut på ett skatepass. Vi killar (jag, Björn och gästande Marcus Fredriksson) hade fina 3.15 h på klockan när vi kom tillbaka till Saxnäsgården.

Jag och Björn
Macke96 gästspelar denna vecka. På stolen sitter Björn som har ätit för mycket kinamat under veckan.
Jag på väg upp mot Satsfjället
Nej, här var det inte skare. Fint ändå!
Jo tack, här var det inte fult.

Imorgon väntar dubbla pass! Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.