2017-06-07

Hej!

För att citera Niklas: ”Din blogg börjar bli som alla andra skidbloggar.”

Jag håller med, till mitt försvar så har förra veckan varit rätt intensiv, både i skolans och träningens tecken. Gjorde hur som helst de sista uppgifterna för min engelskakurs (30 hp) som jag läst på helfart denna termin. Historia och engelska alltså, kanske blir man lärare i slutändan? Nja, den som lever får se.

Sen senast:

  • Stakintervaller i onsdags. Max Novak tyckte det såg ut att gå långsamt, Christofer Eriksson tyckte jag såg stark ut och Robin Bryntesson tyckte jag såg ut som någon ur tredje akten av Gladiator (2000).
  • Pinchos med ett trevligt gäng skidåkare i torsdags. Det är en nyöppnad tapasrestaurang där man beställer in via en app. Vi hade bokat bord från 20.15, beställde så fort jag fick möjlighet och fick maten serverad 21.30. Den var inte speciellt god utan kändes snarare som att den tillagats i ett storkök någonstans och sedan skickats till Pinchosrestaurangerna. Min nötköttsbit var torr och smakade skolmatsal. 2 av 10 i betyg. Påminn mig gärna att inte ge de restaurangen ytterligare en chans! Sällskapet var trevligt i alla fall.

Visst är det trevligt när maten till sällskapet börjar anlända efter en timme och serveras under ett 15 minuter långt spann?

  • Sub- och maxtest i fredags. Inga jättefestliga siffror men i alla fall bättre än förra våren!

A-labbet på NVC med Hampus Lindblom och Mattias Persson som sällskap.

  • 5 h stakning med Kardin i lördags, jag på Elpex 4-3:or och han på Swix (tidigare ProSki) 3-3:or, rullade tämligen jämt. Blev Brunfloviken och Rödön, ca. 82 km? Fint pass!

Fika på Frösön efter halva 2.30 h, cola + wienerbröd + en sticka i röven från träbänken.

Är det lördag så är det? Mojitosmaken är god!

  • Söndag, 2 + 2 h crosspass och sedan skriva klart min bokanalys. Hade målat in mig i ett hörn så att säga men lyckades bli klar tre timmar innan deadline.
  • Måndag, tornetintervaller, fem gånger upp där den fjärde intervallen blev stakning. Tre gånger från vattnet, två gånger från Mjälle. På eftermiddagen löpte jag upp och ner i slalombacken på Frösön. Min fot håller för att springa nu, skönt.

Gänget inför sista intervallen.

Måndagsmöte med universitetet, varje vecka kl. 12.40.

  • Tisdag, tre timmar skate och maxstyrka på eftermiddagen.

Yo

Stadion

Ett jäkla gäng alltså! Oskar Kardin, Anton Lindblad, Victor Gustavsson, Anton Karlsson, Fredrik Jonsson.

Varenda kvadratmeter på stadionområdet är på väg att asfalteras. Varför? Jo, för att asfalt är vackert. Vill asfaltera hela min gård den dagen jag införskaffar mig ett Älvsbyhus.

  • Onsdag (idag), vila. Rakat benen, kollat ”Honest Trailers” på Youtube, spelat ”Wolfenstein” på PS4 samt varit en sväng på stan för att hitta en ny skjorta. Svårt att hitta skjortor som sitter bra tyvärr så gick hem tomhänt.
  • Torsdag imorgon, flyger 07.15 från Östersund upp till Kallax, Luleå. Hemmaläger i Piteå torsdag-söndag väntar tillsammans med Piteå Elit. Flyger hem under söndagskvällen. Blir nice!

Övriga bilder:

Under Armour Boxerjock 6″, har tränat/tävlat i denna modell de senaste två åren. Bästa kalsongerna, jag lovar!

Fått rapport om att dessa två verkar komma överens.

Om vi säger så här: Jag är nöjd att jag inte är hemma i helgen. Tivolit från helvetet har parkerat 40 meter från vår lägenhet och skiten drar igång imorgon fram till på söndag.

Ich und meine mutter

Jag och hundvalp

2 reaktioner till “2017-06-07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.