2017-06-15

Hej!

Sista två dagarna på lägret i Piteå

Avslutade lägret i Piteå med två fina träningsdagar, totalt 5.10 h distans på lördagen och på söndagen körde vi skidgångsintervaller uppför Stenvallsbacken och sen vidare ut på myren (3x 15 min) följt av ett distanspass på eftermiddagen. Flög hem på kvällen och det gick relativt smidigt även om båda mina flygningar lyckades bli försenade.

Vecka 24

Måndagen körde jag ett crosspass på 2 + 2 timmar, först rullskidor klassiskt på rullskidbanan och sedan löpning på Frösön. Eftermiddagen och hela tisdagen blev träningsfritt. Resten av denna vecka blir relativt lugnt då jag tryckte på rätt friskt med träning sedan vecka 17.

Johan skjutsar mig till Kallax flygplats. Bra pump, förebild! 5 minuter efter denna bilden togs körde han ofrivilligt (?) över en ekorre.

Ny tränare

En nyhet för i år som blev klar för någon vecka sedan är att Joakim Abrahamsson blir ansvarig för oss herrar i Piteå Elit och han kommer även bli min tränare. Detta nya samarbete känns väldigt bra och det blir ännu mer kontroll på träningen framöver då Jocke planerar åt mig. Blir första gången någonsin som jag ska följa någon annans detaljplan. Ser fram emot det, vore ju dumt att återupprepa fjolårets misstag och tro att det ska bli bra.

Jenny vinner Vårruset

Tisdagskvällen spenderade jag i Badhusparken där årets upplaga av Vårruset gick av stapeln. Loppet var 5 km där man startade i Badhusparken, sprang över Frösöbron, gjorde en sväng och sprang tillbaka över bron och mål i parken. Jenny och Bettan Högberg blev fort ensamma och sista 300 meterna gick Jenny om och gick i mål på 17.31, riktigt mäktigt att se! Tydligen banrekord samt ett personbästa från fjolåret med 53 sekunder.

Starten
Spurt
Jag glömde visst att heja på Bettan och var dessutom i vägen på alla bilder som Daniel tänkte ta på henne! Förlåt, jag var så inne i Jennys spurt
After race
Prispallen
Efteråt blev jag, Daniel och Hallström inbjudna till tjejernas picknick, det tackade vi inte nej till.
Stekig Hallström.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.