Fem bilder

Hej!

  • A3+ i tisdags tillsammans med Simon Hallström i GB-backen. Start från asfalten och hela vägen upp till toppen, ca. 3 minuter. Sex vändor körde vi och avslutade med 10 st 10 sek med maxinsats. Jobbigt pass.
  • I övrigt så rullar det på som vanligt. Tränar, äter, sover, tittar på film, fixar saker osv. Ikväll har jag försökt skriva ut bilder med min fotoskrivare. Det går inte bra, vid utkastkvalitet på vanligt papper blir färgerna rätt, vid hög kvalitet på fotopapper blir svart till rosa. Sugen på att hiva ut den genom fönstret. Andas.
  • Midsommar imorgon och vi blir ett gäng som kommer umgås och äta middag hemma hos min lagkamrat Björn Sandström. Det blir nog trevligt!

Fem bilder:

Monterade min Garmin Virb Ultra 30 på rullskidan, blev rätt coola bilder.
Elpex Evolution Composite Skate är en bra skida! Lite längre stomme som ger en mer skidlik känsla.
Oakley Wind Jacket 2.0 är även kompatibel för rullskidåkning. Har förresten förlängt kontraktet med KV+ för ytterligare en säsong efter lite förhandlingar. Gillar verkligen designen, kvalitén och känslan i rören så det känns bra.
Distansskidåkaren i gymmet. Varvar mellan Sportsgym och NVC. Håller mig fortfarande till universitetet då jag ska testa nya övningar då jag vet var all utrustning finns, tyvärr är kvalitén på luften där inne under all kritik då luftkonditionering knappt existerar. En annan nackdel är att hantlarna knappt räcker till, närmar mig de tyngsta. Blir nog Sportsgym ännu oftare hädanefter.
Löprunda på Frösön med Jenny i eftermiddags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.