St Olavs, Elpex, Superior, Oakley Eyeshade, Oakley Racing Jacket (!), förkyld

Hej,

Andra dagen på St Olavsloppet gick inget vidare för min del, sprang 10.7 km längs vattnet och hade dödens motvind. Vi blev i alla fall 8:e bästa lag för dagen och 10:a totalt och därmed bästa svenska lag. Vi stannade kvar i Trondheim med gänget från Sportsgym ytterligare en natt för att äta gemensam middag. Dagen efter så åkte jag och Kardin rullskidor sista biten till Östersund (stakning, 3.15 h på 4-3:or, 57 km).

Start på min sträcka
Provade hänga denna löpare från vinnarlaget (?) i 200 meter. Vi var okompatibla vilket kanske syns på bilden.
Hej och hå
Dödens motvind
Växlade till Jenny
Snygg start
Vi fick låna en Audi A6 av Sportsgym och Sixt, kul att köra!
Dödsregn sista timmen under söndagens 3.15 h staktur tillsammans med Kardin
Dags för nya spetsar? Ja. Köpte nya dagen efter.

Nya rullskidor från Elpex

För två veckor sedan lade jag en order hos Elpex på det jag behövde för resten av denna barmarkssäsong: nya klassiska 3:or fram och bak, klassiska 4:or fram samt nya skatestommar med de nya hjulen. Hämtade ut paketet här i veckan och det såg bra ut. Tack Elpex!

Nödvändiga saker inför fortsatt sommarträning
Elpex F1 Pro med de nya hjulen, verkar rulla ungefär som Marwe 6 (kanske något lättare?)
Nya rullskidbindningen från Rottefella. Ser bra ut!

Ny cykel

Införskaffade en heldämpad 29″ mtb förra veckan, Superior XF 979 Di2. Ingen sponsring eller liknande utan enbart en sjukt bra deal för gemene man under midsommarhelgen (50% rabatt, ord. pris 44.000 kr). Ramen är av karbon i framtriangeln och aluminium i den bakre och cykeln är utrustad med Shimano XT Di2 ( elektroniska växlar, enbart bakre drev, 11 växlar).

Oakley Eyeshade

Ibland får jag för mig att jag verkligen, verkligen måste ha någonting och ofta handlar det om saker som inte längre går att köpa. Denna gång handlade det om ett par svarta Oakley Eyeshade. Drömmen hade ju varit ett par oanvända från 80-talet men jag nöjde mig denna gång med jubileumsversionen från 2015. Svarta har varit helt borta från internetaffärer senaste månaderna så direkt de dök upp på Ebay klickade jag hem dem. Observera att jag inte köpt nya Oakley’s sedan oktober och sedan dess sålt bort fyra (!) par.

Oakley Eyeshade
Okej då, köpte ett par fula Racing Jacket men enbart för att de var tokbilliga. Dessa ska säljas på Ebay.

Förkyld

Under måndagen kändes de rätt segt när jag tränade och var på allmänt dåligt humör. På kvällen kom den obehagliga känslan i halsen som ett brev på posten. Idag (torsdag) är jag bara snorig och tror jag kan träna på lördag igen. Kommer inte ihåg sist jag var förkyld under en sommarmånad.

Idag drog jag och Jenny till Frösögrottan, den var faktiskt riktigt mäktig! Väldigt trångt där man stundtals fick krypa innan man kom in i den stora ”salen” som var ca. 8 x 8 meter och högt i tak.
I Frösöskogen
Uppmärksammade detta direkt Oakley släppte nyheten om att 100 specialpar av Oakley Pace skulle släppas. Tyvärr så skickades de enbart inom USA. Lättförtjänta pengar då värdet på dessa lätt stiger några tusenlappar direkt (de sålde slut på ca. 5 minuter).
Kamouflagemönstrat glas, sjukt.

2 reaktioner till “St Olavs, Elpex, Superior, Oakley Eyeshade, Oakley Racing Jacket (!), förkyld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.