A3+ med Hallström

Tjena.

Vecka 30 inleddes samt avslutades med vilodag. Där i mellan har jag bl.a…

  • … Kört ett tröskelpass stakning på banan (3 x 15 min).
  • … Fått kroppen besiktigad hos Cecilia Kalla. Efter februari där min höftböjare packade ihop totalt så har jag fått ett stretchprogram av Cecilia som jag försöker köra 5-7 gånger i veckan för att förhindra någonting liknande igen. Jag är rörligare än man kan tro men det skadar ju inte att hjälpa kroppen det som går för att klara alla träningstimmar. Lite drygt är det att foten jag stukade ordentligt i maj fortfarande är lite svullen och med sämre rörlighet i fotleden. Det gäller att fortsätta utmana och bygga upp rörligheten i vänster fot om det ska bli några bra vinklar till vintern.
  • … Kört ett fem timmar långt crosspass, mestadels på rullskidbanan (3.00 klassiskt 2.00 skate). Kändes väldigt bra hela passet vilket jag är nöjd över. Man har ju väggat för mindre genom åren (även om de tillfällena blivit markant färre sedan 23 års ålder).
  • … Genomfört ett hårt A3+ pass tillsammans med Simon Hallström. Det passet utspelade sig igår (lördag) på rullskidbanan och jag har sällan mått så dåligt som efter sista intervallen. Vi turades om att dra där jag hade tiderna 04.13 min, 04.08, 04.14, 04.19 (dödsstum), 04.14 samt 04.02. Sista orkade jag egentligen inte följa med i Simons tempo men lyckades ändå gå i mål samtidigt som honom på krönet av slalombacken. Direkt efter det var jag tvungen att krascha ned i diket där jag låg och kved i några minuter och det kändes som att luften på hela ÖSK inte räckte till för att syresätta min sura kropp. Fantastisk men hemsk känsla på samma gång.
  • … Kört ett gympass på Storsjöstrand. Nytt gymprogram som kommer gälla i 6-8 veckor framöver. Mer bål och mer explosivitet än tidigare.
Mina benhinnor gör inte ont längre men tänker vila upp dem några veckor till. I onsdags blev det därför ett av mina favoritpass, två timmar löp runt snöhögarna på ÖSK.
Som att springa på myr förutom att man slipper bli blöt och ätas upp av insekter.
5 h crosspass
Toppen av Björnberget
Puls- och höjdkurva från 6 x 4 min.
Oförmögen att äta lunch.
Dunkirk tillsammans med Jenny i tisdags. Christopher Nolans senaste är en mäktig film som bör ses på biograf.

En tanke på “A3+ med Hallström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.