Stakintervaller med Björn och myrrundan

Hej! V. 31 är till ända, summerar den med drygt 21 timmar träning och två bra styrkepass. Lite bilder och statistik från två av veckans träningspass:

Fredag förmiddag: Stakintervaller tillsammans med Björn. Först körde vi ett impulsblock på ca. 3 minuter, sedan 3 x 14 min tröskel. Start snölagret (botten av rullskidbanan), 3:an, slalombacken, mål på Björnberget (toppen av rullskidbanan). Den slingan mäter ganska exakt 5 km och vi snittade 21.7 km/h. Jenny körde på 2:or och använde benen och hängde på alla förutom slutet på sista. Starkt!

Pulsen från stakintervallerna. Vi avslutade med 5 minuter A2 klassiskt (diagonalt tillåtet) för att skölja ur benen och för att de är så satans gött att diagonala.

Lördag förmiddag, cykel till myrrundan (35 min), löpning 3 h utan stavar, cykel hem (25 min). Slutade passet på ÖSK där det finns en ”cykeltvätt” (vattenslang). Körde utan stavar på myren vilket var rätt slitsamt i slutet av löpningen, speciellt då denna runda är så pass blöt och upptrampad. Inte en enda flygande insekt stötte jag på!

Myren

4 h, 60% av max i medelpuls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.