Full hand, säljsida, Oakley cykelhjälmar, Umeå imorgon

Hej!

Tisdag FM: Veckans mtb-pass, försökte verkligen hitta rätt första halvan av Frösön runt-slingan. Det är inte det lättaste. Längst bort på ön mötte jag 70 st lågstadiebarn som gick längs stigen, då vände jag tillbaka och tog en tråkigare väg längs med militärområdet. Bra pass, alltid behagligt att sitta ned och träna.

 

Tisdag FM: 2 h klassiskt på banan, körde en del teknikfilmning med Skiduniversitetets Mattias Persson. När det var klart hängde jag på och körde några impulser tillsammans med några ur universitetsgruppen (vi har gemensamt impulspass tisdagar 16.00).

Onsdag: Lugn dag inför det som kommer under torsdag – söndag. Lämnade lägenheten en gång idag och det var när vi skulle luncha på Jämtländska Matsalen.

Säljsida:

Har lagt till en säljsida då jag har rätt mycket nya prylar här hemma som jag inte behöver, bl.a. ett stort antal oöppnade Oakley-kartonger. På sidan finns även två stycken nya Garmin Varia Vision ifall någon är intresserad. Prylguden DC Rainmaker gav den bra betyg där stora minuset var att den var dyr. Garmin tycker den ska kosta 3999 kr, Pricerunner 3439 kr medan jag säljer den för 2200 kr.

Garmin Varia Vision

Cykelhjälmar från Oakley:

Jag har väntat på detta i flera år och äntligen släpper Oakley sina egna cykelhjälmar (Tack för tipset Ulkan). Första upplagan blir tre olika versioner: Aro 3, Aro 5 samt Aro 7 (tempohjälm). Jag är inte helt såld på designen men däremot är jag riktigt peppad på att de kommer använda BOA-systemet för att justera omkretsen på hjälmen.

Aro 3 (295 g), Aro 5 (300 g), Aro 7 (410 g)

Umeå imorgon: 

Umeås skiduniversitetsgrupp har hemmaläger fredag-söndag denna vecka och jag ämnar delta. Jag ska träna två pass hemma i Östersund imorgon innan jag och Jenny åker norrut till Västerbotten. Vi kommer bo hemma hos min svägerska Pernilla och hennes herr Niklas Henriksson. Blir nice!

Niklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.