Träningsläger i Umeå + nya kläder från Under Armour

Hej!

Torsdag FM: styrka efter en vilodag, då är man fräsch i musklerna och stark. Det var känslan denna morgon i alla fall.

Explosiva dips, 4 set á 5 reps (bara 20 kg istället för 50 kg).

Torsdag EM: 2.00 skate på rullskidbanan tillsammans med Jenny. Vi körde 15 impulser och jag var riktigt pigg måste jag erkänna. Efter detta pass så rullade vi mot Umeå där ESC (Elitskidcentrum, Umeås motsvarighet till MIUN) skulle ha hemmaläger fredag – söndag.

Fredag FM: Skateintervaller i Rödtjärn, Umeås enda (?) och bästa intervallbacke för rullskidor. Man kan köra denna backe från två olika sidor där den ena är längre och flackare och den andra kortare och brantare. Backen är faktiskt riktigt nice och med nylagd asfalt så förstår jag att Umeåborna gärna genomför sina intervallpass här. Nackdelen är väl att det ligger ca. 30 km utanför stan. Nåväl, sju stycken intervaller blev det med två impulser under varje. Jag hade en bra dag och körde upp på 7:20, 6:00, 7:10, 5:51, 7:10, 5:52 och 7:02 (enligt Strava).

Långa sidan fyra gånger, korta sidan tre gånger.

Fredag EM: Orientering A1 i Röbäck, 2 timmar. Trevligt pass.

Vi bodde i Niklas och Pernillas nya lägenhet.

Lördag FM: Myrintervaller tillsammans med Niklas. Vi körde i myren som ligger bredvid Kinabron och den var ruskigt fin, 8 av 10 i betyg! Upplägget var 5 min tröskel följt av tre stycken block 90/30×3. Kunde verkligen kriga på bra detta pass och pressa upp pulsen till 194, 5 slag från max. Innan passet så hade vi sagt att vi skulle tävla om vem som nådde högst puls (antal slag från max) och jag vann med 2 slag. Rekommenderar att utmana varandra på detta sätt på krigarpassen.

Ventilera mera.
Klart och betalt.
Niklas
”Men först alltid en dusch inte lukta usch står högt i kurs för det är glassigt”

Lördag EM: Lugnt och kort stakpass tillsammans med ESC-gänget (90 min, 26 km). Kul att träffa Simon Waller igen, han satsar mot Vasaloppet i vinter.

Ny tröja från Under Armour
Jag och Smilla.

Söndag FM: Crosspass med ESC, planen var 2.00 h löp vid Tavelsjön och 2.00 h klassiskt hem till Umeå. På något vis så blev det istället 2.30 löp och 1.10 klassiskt. Under dessa 3.40 h så öste regnet ned nästan konstant.

Söndag FM: Ett kort stopp på Ikea och sedan hemresa till Östersund! Tack ESC för att vi fick vara med och träna och tack Niklas och Pernilla för husrum.

Löpning längs Tavelsjöleden.

Nya kläder från Under Armour:

Fick hem ett efterlängtat paket förra veckan! Det har varit på vift till fel adress sedan juli men nu fick jag äntligen packa upp världens bästa träningskläder. Lägger upp fler bilder på schyssta träningsplagg i kommande inlägg.

Nya favorittröjorna.

3 reaktioner till “Träningsläger i Umeå + nya kläder från Under Armour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.