Träningstävling med MIUN

Hej. Några träninspass jag avverkat denna vecka:

  • Tre timmar skate på rullskidbanan i tisdags på de nya Elpex 3:orna. Det var nog sista distanspasset i år på skate med det rullmotståndet, tycker det blir väl segt att köra med 3:or/Marwe 6 när det är kuperat. Svårt att fullfölja hela rörelsen i 3:ans/2:ans växel i A1-puls. Sista halvtiden lekte jag med min Garmin Virb Ultra 30, blev några schyssta bilder:

  • Stakintervaller i onsdags. Sjukt tunga ben av någon anledning så blev tvungen att köra inleda med en 5 min klassisk intervall i tröskelfart. Det fungerade hyfsat och under 90/30-blocket runt Björnberget så hann jag nästan för långt på varje körning, det har jag inte gjort tidigare.

  • Crosspass i torsdags, 2 h klassiskt + 2 h löpnin. Kan springa obehindrat igen tack vare att Jenny masserat mina benhinnor. Rätt mör i låren sista halvtimmen då jag knappt sprungit på hårt underlag i sommar. 
Garmin Fenix 3 HR är en kompetent klocka. HR-funktionen i handleden använder jag enbart för att mäta vilopulsen under natten, på träning kör jag pulsbälte.

  • Klassisk träningstävling med MIUN + andra östersundsbaserade skidåkare  i fredags. Individuell start, 14.3 km, 378 höjdmeter. 14 herrar och 8 damer till start. Jag hade en okej dag och missade pallen med 3 sekunder. Topp 5: Teodor Peterson, Max Novak, Oskar Svensson, jag, Axel Ekström.
På fredag eftermiddag cyklade jag och Jenny 2 h för att skölja ur benen och samla lite timmar.

Nu (söndag förmiddag) ska jag och Jenny göra ett episkt träningspass med start i Storulvån!

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.