Vecka 38, Toblach imorgon

Tja!

Skidgångsintervaller i Ladängen i onsdags, 4 x 4.30 min och 5 x 10 sek. Sjukt mycket ångest och inte så lätta ben detta pass. Förra sommaren tränade jag nästan bara tröskel maj till oktober (med undantag för löprace/rullskidsrace). Med det upplägget så kunde jag träna mycket men hade aldrig någon ”överfart” första månaderna. I år har jag större variation på intervallerna och ca. 50 timmar mindre mängd planerad än jag hade planerat förra året (det blir en bit över 800 timmar i år). Med det upplägget samt ingen ”gå ned 5 kilo på 5 veckor”-deff i oktober/november (idiot) så ska det gå fortare på skidor i år.
Skatetrösklar i fredags på banan, 3 x 16.30 min. Förra gången jag körde dessa intervaller var 31:a augusti, då tyckte jag det var årets hittills bästa skatepass. I fredags kändes det sämre men gick 5-15 sek fortare. Skumt hur det kan vara ibland.
Outfit för 45 min återh-jogg.
Löpning i Östersund
Blåslagen efter Jämtlandstriangeln. Cykelturen innan det flög jag också över styret, då var jag tvungen att nypa frambromsen i 20-25 km/h på asfalt då en viss sambo bestämde sig för att tvärt svänga vänster. I luften tänkte jag att det här kommer göra ont men lyckades göra en omvänd armhävning och enbart komma undan med adrenalinpåslag. Resten av passet var jag riktigt självgod och började ifrågasätta min egen dödlighet.
I fredags blev jag tämligen förvånad medan jag slösurfade på Facebooks nya Marketplace. I Gävle hittade jag nämligen mina egna, osålda Radar EV-glasögon (min bild tagen hemma i vardagsrummet). I annonsen beskrevs de som nya och dessutom en hundralapp dyrare. Undrar vad planen med annonsen var?
Skate på banan i lördags tillsammans med min lagkamrat Björn. Han var klädd som resten av åkarna på stadion…
… Medan jag vägrar ge upp korta tights och t-shirt. Antar jag har en annan justering på min inbyggda termostat.

Toblach imorgon:

Imorgon flyger jag och resten av militärlandslagets längdskidåkare till Toblach, Italien. Blir vi fram till torsdagen den 5:e oktober. Ser fram emot att åka dit för fjärde året i rad!

Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.