Drei Zinnen, ”promenad” till Ratsberg, vilodag

Hej!

Fredag FM, Drei Zinnen: Detta är ett standardpass och en av höjdpunkterna under Toblachlägret! 20 km och 1300 höjdmeter. I vanliga fall brukar vi starta med skate och sedan byta till klassiskt halvvägs in i passet. Nu körde alla skate hela vägen förutom Jenny som bytte till klassiska skidor med de rosa Elpex PU 2:orna. Jag hade ett rätt dåligt pass med hög puls och riktigt kassa luftrör, blodsmak i munnen första timmen. Jag kommer inte överens med luften här i Toblach, det är tydligt det. Snittat 10-12 sjukdagar/år senaste fyra åren och 4-5 av dem har varit här i Toblach under tre av dessa år.

1300 höjdmeter, 50 fallmeter.
Sträckan upp till de tre topparna.
Sista 10 meterna. Körde på Elpex 2:or hela vägen, de rullar lätt. Och ja, jag kommer byta till Rossignol! Mer om det i kommande inlägg.
Niklas
Militärlandslaget längd som är på plats i Toblach. Bakre raden från vänster: Thomas Svensson (ledare), Jenny Larsson, Julia Jansson, Frida Hallquist, Lisa K Svensson, Mats Olander (ledare). Främre raden: Niklas Henriksson, Rasmus Hörnfeldt, Viktor Brännmark, Robin Norum

Fredag EM, skidgång/löpning till Ratsberg: Riktigt skönt distanspass, 700 höjdmeter plockade vi innan vi blev hämtade vid Ratsberg 12 km och 1.45 h senare.

Tjejerna
Niklas
700 sköna höjdmeter, sedan 200 fallmeter ned till Ratsberg.

Lördag, vilodag: Yes, vilodag idag. Jag känner mig betydligt bättre så förhoppningsvis kan jag vara med på något av de två avslutande fartpassen.

Niklas är sur för att vi bytte rum. Jag fick tips om att vissa reagerar på heltäckningsmatta. Känns långsökt men värt att testa.

Sist men inte minst rekommenderar jag er att kika in på mitt Oakley-inlägg om modeller, linser osv:

https://viktorbrannmark.com/2016/12/27/oakley-modeller-linser-teknologi/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.