Säsongen 2017/2018: Byter till Rossignol

Efter fjolårets många misslyckanden och besvikelser så har jag gjort en hel del förändringar inför denna säsong. Att byta förhållningssätt till en tränares roll där Joakim Abrahamsson nu styr min träning är en av dessa förändringar. Det tog många år innan jag vågade lita på någon annan men nu känns det som att jag hittat rätt och jag känner mig trygg i min och Jockes plan. En annan förändring är mitt val att byta skid- och skomärke till franska Rossignol efter 10 år på Fischer. Jag är väldigt tacksam för den stöttning som Sportmarket och Fischer har bidragit med genom alla mina juniorsäsonger och framåt. Att Fischer gör bra skidor är ingen hemlighet men den senaste säsongen har jag inte haft konkurrenskraftigt material som matchat min nivå. Johan Häggströms skidpark (Fischer) räddade mig flertalet gånger, tack för det Johan!

Detta byte innebär också att jag inte längre kommer åka med Alpinas röda pjäxor. Backcountry med Lars-Åke Blom i spetsen har alltid stöttat med fantastisk service i med- och motgång, från utanför topp-30 listan på Intersport Cup till vinst i nyss nämnda cup och 5:e plats på SM. Tack för dessa år!

För 1.5 år sedan testade jag Rossignolskidor på stadion i Östersund och var sjukligt imponerad av stabiliteten och känslan i skateskidan. Jag kunde aldrig riktigt släppa den där känslan och i våras bestämde jag mig för att Rossignol var mitt förstahandsval. Nu har jag alltså skrivit kontrakt med internationella Rossignol och deras Simon Caprini och denna förändring tror jag mycket på. Ser fram emot vinterns tävlingar!

Kört alla skatepass denna sommar i denna sko, den är grym! Skönt att hitta rätt direkt. Det finns en ännu snyggare och lättare carbonsko men den sparar jag till vintern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.