20/10, träningstävling själv, Prizm Trail vs. Prizm Golf

Hej!

Tröskel + 3 st 4 min block 20/10 intervaller i söndags. Tabata-style i GB-backen på Frösön alltså. Jobbigt men sjukt fint pass.
Illamående efter alla block.
Höst! Förresten, ser jag någon till ”Winter is coming”-bild på sociala medier så… Jag vet inte. Men visst räcker det nu va? Man får verkligen hoppas Jon Snow levererar nåt nytt citat våren 2019 när nästa säsong av Game of Thrones släpps… OBS! Inte riktat mot någon speciell person, bara internet i allmänhet.
2 h skate med Björn i söndags. Trevligt.
Träningstävling skate mot mig själv på rullskidbanan igår (tisdag).

Är du less på allt skrivande om Oakley? Förstår det! I så fall rekommenderar jag dig att sluta läsa här.

Prizm Trail vs. Prizm Golf

Äntligen har vi både Prizm Trail (vänster, 36% ljusgenomsläpp) och Prizm Golf (höger, 30% ljusgenomsläpp) hemma i lägenheten. Prizm Trail till Jawbreaker har Jenny haft i drygt ett år medan Prizm Golf införskaffade jag för några veckor sedan. Båda linserna passar väl för molniga/varierande förhållanden.
Dessa två linser har halvspegel d.v.s. de speglar en del men betraktaren kan se genom glaset. Prizm Trail har ett blå/orange sken utifrån medan Golf har ett liknande men mer nyanser av rött och även grönt. Prizm Trail och Golf är de alternativen som finns till Jawbreaker/Radar EV som ligger mellan klarglas och de mörkare såsom Prizm Road (20%) och Fire Iridium (14%).
Prizm golf (vänster) är något mörkare och har en väldigt röd ton som förstärker gröna färger (därav namnet). Prizm Trail (höger) har en orange ton och är anpassad för mtb och terränglöpning. Jag tycker Golf är snyggare men håller ändå Trail högre då den släpper in mer ljus. Ska bli kul att testa dem mot varandra på snö.
Prizm Golf och Prizm Trail. Prizm-linserna släpptes för några år sedan och ska höja kontrasterna jämfört med vanliga glas. Kan inte säga att jag märker någon skillnad på en Prizm-lins jämfört med de traditionella.
Prizm Trail, mtb i våras.

Ja, det var det jag ville säga! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.