Bra maxtest, Idre tisdag-lördag

Hej!

Maxtest: Hade ovanligt mycket ångest inför detta test under hela helgen, kanske för att jag satt upp det som ett viktigt delmål inför säsongen. Har under hela sommaren tänkt att jag ska över 8 minuter igen. Jag har passerat den gränsen tidigare, då var det 2016 och fem dagar efter sprinten i Torsby i samband med en rödbetsstudie som jag deltog i. Nu passerade jag återigen 8 minuter och denna gång med fem stycken submaxnivåer i kroppen innan (vi gjorde inga submaxnivåer i samband med rödbetsstudien). Väldigt skönt att bocka av detta delmål! Drygt en månad kvar nu till tävlingspremiären i Gällivare.

Idre: Ankom till Idre igår kväll. Bor som sagt med Idres stolthet Simon Hallström fram till på lördag. Har hunnit med två pass idag, 2 + 2 h. Konstsnöspåret mäter 4.1 km och ca. 85 höjdmeter. Trots spöregn hela dagen så har spåren hållit ihop bra tack vare saltning.

Konstsnöspåret.
2 h skate imorse och 2 h stakning på eftermiddagen. Körde på mina nya träningspar från Rossignol. Första gången jag åker med den nya Turnamic-bindningen. Kan inte säga att jag känner någon skillnad och det är ett gott betyg, en bindning ska man inte märka av.
Simon med samma slingor som vi applicerade inför min 25-årsfest för ett halvår sedan. Vackert!
Äntligen kan jag använda mitt Rossignol-pannband som jag fick av Marine Dusser i Alaska hösten 2012!
Idre skidstadion
Simon torrklickade mot mikrovågsugnen ikväll

Det är inte så coolt att lyfta 105 i bänkpress om man inte åker fort på skidor. Igår presterade jag dock bra så därför kan jag lägga upp detta klipp från i lördags:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.