Träning, prolog i VW supersprint

Hej!

Fredag FM: träningstävling skate på ÖSK, vi startade i startgrupper på fyra och fyra. 8 varv på 1.7 km där föret var legendariskt löst/sockrigt som bara konstsnö kan bli. Ok insats.

Fredag EM: återhämtningslöp på Frösön.

Lördag FM: Stakintervaller på träningsplanen. Eftersom det regnat och varit plusgrader under natten så antog jag att spåret på ÖSK skulle vara ännu mer legendariskt bottenlöst. Lägg till att det är invigningshelg på ÖSK med mycket folk. Körde istället på B-bandet på NVC och fick till ett riktigt bra pass med 5 x 10 min tröskelstakning. 

Fredag EM: 1.30 h löp på Frösön tillsammans med Anton Karlsson. Inget mördartempo men nästan 500 höjdmeter.

Lördag kväll: Avslutade passet 45 min innan jag skulle starta i Volkswagen Supersprint ca. 1.5 km från vår bostad. Blev lagom stressigt ett tag men var ändå på plats i rimlig tid. 100 meter skate skulle avverkas och jag åkte in som 26:a (12.74 sek), 1.19 sek efter segrande Ludvig Jensen (11.55 sek). Eftersom 32 gick vidare så innebär det att jag kommer starta i heaten imorgon. SVT startar sin sändning kl 11.00 så gissar att jag startar därikring. Får se när jag pressar in 2.30 h klassiskt och styrka under dagen.

Trodde jag slutade som 40-nånting men kvalade vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.