Östersund – Älvsbyn – Rovaniemi

Hej!

Volkswagen supersprint-heat i söndags! Dålig start men åkte rätt ok sista 50 meterna. Osäker om denna tävlingsform har någon framtid, var det någon som satt hemma framför tv:n och tyckte konceptet var spännande?
Damernas final.
Blev två pass efter lunch på söndagen, ett distanspass på eftermiddagen och sedan ett sent gympass. I Jays-hörlurarna lyssnade jag på podden Prestera Mera och avsnittet ”mjölksyra och tröskel del 2”.
Tränade 2.30 klassiskt på ÖSK i måndags och efter lunch åkte jag och Jenny till mamma och pappas stuga i Teuger just utanför Älvsbyn där vi stannade ett dygn. Första gången jag är hemma på tre månader. Riktigt trevligt och kul att träffa familjens nya Vorsteh-valp Uno som blivit självklart blivit mycket större sedan jag senast träffade honom i juli.
Idag, onsdag, åkte jag ensam upp till Rovaniemi där jag mötte upp några av mina klubbkamrater! Träningsläger med klubben väntar fram till söndag för min del.
9 km spår i Rovaniemi idag! Riktigt bitigt med -13 grader och hög luftfuktighet då snökanonerna i slalombacken sprutade för fullt. Måste verkligen lovorda Rovaniemi för skidspåren de har fixat fram, riktigt bra! Imorgon kör vi ett klassiskt distanspass och på eftermiddagen ett tröskelpass skate.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.