Östersund – Älvsbyn – Rovaniemi

Hej!

Volkswagen supersprint-heat i söndags! Dålig start men åkte rätt ok sista 50 meterna. Osäker om denna tävlingsform har någon framtid, var det någon som satt hemma framför tv:n och tyckte konceptet var spännande?
Damernas final.
Blev två pass efter lunch på söndagen, ett distanspass på eftermiddagen och sedan ett sent gympass. I Jays-hörlurarna lyssnade jag på podden Prestera Mera och avsnittet ”mjölksyra och tröskel del 2”.
Tränade 2.30 klassiskt på ÖSK i måndags och efter lunch åkte jag och Jenny till mamma och pappas stuga i Teuger just utanför Älvsbyn där vi stannade ett dygn. Första gången jag är hemma på tre månader. Riktigt trevligt och kul att träffa familjens nya Vorsteh-valp Uno som blivit självklart blivit mycket större sedan jag senast träffade honom i juli.
Idag, onsdag, åkte jag ensam upp till Rovaniemi där jag mötte upp några av mina klubbkamrater! Träningsläger med klubben väntar fram till söndag för min del.
9 km spår i Rovaniemi idag! Riktigt bitigt med -13 grader och hög luftfuktighet då snökanonerna i slalombacken sprutade för fullt. Måste verkligen lovorda Rovaniemi för skidspåren de har fixat fram, riktigt bra! Imorgon kör vi ett klassiskt distanspass och på eftermiddagen ett tröskelpass skate.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.